🔸 Recenze Idôle Nectar / Lancôme (2022)

Jak voní parfém Idôle Nectar

Elegantní, zářivá růže s ovocnými tóny za vámi vytvoří čichovou stopu, po které půjde každý čichací pes, který má rád svěží a čisté ženy. Trochu na úkor originality (prostě….je to růže) se dokážete prosadit v jakémkoliv kolektivu, když potřebujete upoutat pozornost, ale nepůsobit přitom agresivně.

Charakteristika parfému

Extrémně svěží růže na začátku evokuje cokoliv, co si představíte pod tou červeno-oranžovou barvou flakonu: passion fruit, šípky, přezrálou meruňku, červený rybíz… a poupě oranžové růže. Proč poupě a ne rozvinutou růži? Protože ji zcela scházejí ty omamné a medové tóny plného květu. Je to prostě mladá, zářicí, svěží růžička. Tahle fáze je nejkrásnější a vydrží dost dlouho, asi půl hodiny.

Pak se začnou objevovat konečně ty „nektarové“ tóny: ve složení píšou popcorn, karamel a vanilka, což by evokovalo gurmánský nádech. Ale ne, nic takového! Růžový květ se otevřel, ovocné tóny se vytratily a zůstala pouze dospělá, trochu zapudrovaná, ale pořád výrazná a svěží růže. Ovocný dojem se proměnil spíše na sirup nebo želé z růžových lístků, ale – opakuji – gurmánské tóny v ní nečekejte!

Toto je fáze, která vás bude provázet celé odpoledne, vůně se v ní usadí a už se pak příliš nemění.

Kam se hodí?

Rozhodně na den, na „lepší“ události. Vůně je tak univerzální a neškodná, že neznám člověka, který by o ní řekl „nevoní“. Budete vonět všem, bez připomínek. Prostě takový demokratický parfém.

Ale asi bych ji nebrala na sport nebo odpolední aktivity, na to je příliš usazená, klidná, elegantní. Tohle je vůně ke krémové rtěnce.

Projekce a longevity

Bude se o vás vědět! Jak píšu v úvodu, pěkná pachová stopa se za vámi potáhne do okolí a zůstane viset ve vzduchu.

Extrémní výdrž Lancomů je známá, a tento parfém jejich pověst potvrzuje. Díky lineárnosti, která zde není na škodu, vlastně ani nemusíte přes den přiživovat, protože jste stále O. K.

Hlavní složky parfému Idôle Nectar Lancôme 

  • svěží jarní růže
  • kyselé ovocné tóny
  • růžový džem
  • drobek pražené kukuřice

Lancome uvádí, že u toho parfému používá ingredience z udržitelných zdrojů, což si zaslouží pochvalu a pokud bych se měla rozhodovat mezi tímto a jinými růžemi, ohleduplnost značky by dostala +100 bodů.

Uvádím pouze složky, které jsou ve vůni opravdu výrazné na základě mé zkoušky. Parfém je komplexní směs mnoha ingrediencí, a tak vůně se stejným popisem mohou vonět zcela odlišně.

Kde koupit parfém Idôle Nectar?

Absolutně nejnižší cenu, o víc, než 500 Kč nižší než jinde (za 100ml),  najdete ZDE na VMD drogerii ale pospěšte si, protože mají jen pár kusů!

Vůni samozřejmě nabízí Notino a za velmi podobnou cenu ji najdete také v Sephoře + doručení zdarma.

Co by se vám mohlo líbit?

Jestli máte rádi svěží růžičky,  určitě zkuste tyto vůně:

Hledáte další výhodné ceny parfémů? Zkuste zde:

Užijte si den s vaším milovaným parfémem!

Marie Romana #recenze_parfemu

Odkazy jsou affiliate. Zmíněné ceny a nabídky platí v den zveřejnění recenze. 

1 komentář: „🔸 Recenze Idôle Nectar / Lancôme (2022)

Add yours

Nebuďte sprostí, lidi.

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.

Vytvořte si web nebo blog na WordPress.com

Nahoru ↑