11. 8. 2022

Už nebudou žádné další seriály z Breaking Bad světa

Už nebudou žádné další seriály z Breaking Bad světa

Konec a šmitec. Alespoň tak to obrazně řekl, během TCA showrunner Vince Gilligan se svým kolegou Peterem Gouldem. „Prostě nemůžete jít a vsadit všechny peníze na červenou 21. Mám pocit, že jsme se ke spin-offu Breaking Bad museli násilím dotlačit, ale s výsledkem nemůžu být spokojenější. Pak jsem dělal El Camino (film ze světa Breaking Bad) a na to jsem taky moc pyšný. Ale začínám si myslet, že člověk byl měl vědět, kdy z večírku odejít.“, řekl Gilligian.

Samozřejmě, že následovala věta nikdy neříkej nikdy, takže je možné, že někdy v budoucnu se třeba do světa Breaking Bad vrátíme. Na jaře se spekulovalo například o tom, že svůj spin-off by mohl dostat Gus Fring.

Better Call Saul (Volejte Saulovi) uzavře svůj příběh po 6 sériích a 63 epizodách 15. srpna, čímž o jednu epizodu překoná původní seriál.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
_-0-_

_-0-_

Do třetice všeho dobrého (seriál, film a něco jako spin-off). Bylo to skvělé a bylo toho dost. Je fajn, že...
před 93 týdny
richardK

richardK

Správné rozhodnutí, byť zrození Fringe by nebylo marné vidět. Tak za dva, tři roky?
před 93 týdny
Další články k tématu