bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sezona v tahu? Nolan Patrick nejspíš přijde o celý ročník

16. srpna 2022, 8:00

Jan Spurný

Stále horší a zlepšení v nedohlednu. Tak by se dala popsat aktuální situace kádru Vegas. Gólman Robin Lehner musí podstoupit operaci kyčle a nebude k dispozici po celý příští ročník, mimo je pochopitelně i obránce Shea Weber. K této dvojici se teď přidává útočník Nolan Patrick.

Dvojku draftu 2017 získali Golden Knights v rámci trejdu v červenci loňského roku. Zdálo se, že by třiadvacetiletý Kanaďan mohl ve městě hazardu svou kariéru znovu nakopnout. Jenže opakující se zdravotní problémy mu restart v novém dresu neustále komplikovaly, pauzu si musel dát i kvůli nákaze koronavirem. A když už se zdálo, že by Patrick mohl být zpátky, na bezmála měsíc ho vyřadil hit Nathana MacKinnona.

Bývalý hráč Philadelphie tak za Vegas naskočil do pouhých pětadvaceti utkání, ve kterých si do statistik zapsal jen sedm bodů. Je velmi pravděpodobné, že po nadcházejícím ročníku bude na Patrickově kontě získaných bodů svítit alarmující nula.

Reportér deníku Las Vegas Sun Danny Webster, který se dříve podílel i na zpravodajství pro oficiální web NHL.com, totiž přišel s informací, že mladý útočník nejspíš kvůli přetrvávajícímu zranění horní části těla stráví celou příští sezonu na listině dlouhodobě zraněných hráčů. 

Zdravotní komplikace tak u talentovaného Kanaďana neustávají, spíše naopak. Dvouletá smlouva s Golden Knights s průměrným výdělkem 1,2 milionu dolarů Patrickovi skončí už po této sezoně a jeho budoucnost je tak velmi nejistá. Už dříve se spekulovalo o konci v NHL, vzhledem k aktuálnímu stavu se ale jistě nedá vyloučit ani úplný konec kariéry.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.