🔸Recenze parfému Riviéres Luxuriance / Cartier: domácí limonáda z kapradí

Jak voní parfém Eau de Rivieres Luxuriance / Cartier

Úplně jinak, než jsme zvyklí! Zelená lahvička z trojice Riviéres představuje naprosto nesladkou svěžest, ale bez citrónu. Dojem čistoty a perlivosti přináší pouze zelené složky: nejsilněji můžete cítit čerstvou trávu, lesní kapradí a lístky muškátu. Složkou, která tuhle zelenou hromadu zahřívá a pohladí vás v nose i v krku, je pistáciové máslo.

Pokud jste dosud nevěděli, co v parfumerii znamená slovo „fougére“ – tady je!

Charakteristika parfému

Posekaná tráva, která otvírá vůni, je zalitá čerstvým sifonem s kapkou limetky, aby vytvořila šumivou, trávovou limonádu. Je to nesmysl, takovou limonádu by nikdo nepil, ale na kůži voní dobře a vytvoří okolo vás okamžitě veselý, neposedný obláček svěžesti.

V další fázi se objeví temné zelené tóny. Jako správně vychovaná luxusní vůně, Luxuriance Cartier nabízí několik proměnlivých fází: ta druhá, která přijde po trávové limonádě, je lesní zeleň, se vším tím kapradím, tmavým mechem i vlhkým, chladivým lesním vzduchem. Pořád si zachovává bublinkovou hravost a proto nepřejde na stranu pánských kolínských, ale stále si zachovává svoji unisex tvář, aby potěšila muže i ženy. 

Poslední fáze přichází s otevřením sklenice pistáciového másla bez cukru: do zeleně se pozvolna přimíchají balzamické, mastné tóny a vyplní ten perlivý obláček vůní tělového bio-krému. Parfém zcela splyne s pokožkou, cítíte ho těsně nad povrchem a už nedokážete rozeznat, co je vaše vlastní svěžest a co dodala kosmetika. Bravo.§

Unikátnost Luxuriance je v tom, že se naprosto vyniká dnešnímu světu sladkých, květinových, ovocných a citronových kreací. Působí velmi moderně a inovativně. 

Kam se hodí?

Vlastně kamkoliv v létě, pokud máte rádi jemné a u těla se držící parfémy. Luxuriance Cartier je typická letní vůně, kterou můžete vzít kamkoliv od rána do noci. Díky její jemnosti nikoho neumoříte, ale poskytne vám intimní dojem tělesné čistoty a svěžesti. 

Projekce a longevity

Vůně Luxuriance Cartier se drží velmi blízko u těla, stejně jako ostatní dvě z kolekce Riviéres. Pokud na sebe neradi upozorňujete parfémem, toto je volba pro vás. Potěšíte lidi, kteří vstupují do vaší intimní zóny, aniž byste je omámili. 

Jemnost a intimita vůně je vždy spojená s kratší výdrží. Určitě budete muset přes den přestříknout, ale zase užít si ten skvělý začátek – trávovou limonádu – stojí za to. 

Hlavní složky parfému Riviéres Luxuriance / Cartier

  • tráva se sifonem 
  • kapradí a mech
  • lesní vzduch
  • pistáciový krém bez cukru 

Uvádím pouze složky, které jsou ve vůni opravdu výrazné na základě mé zkoušky. Parfém je komplexní směs mnoha ingrediencí, a tak vůně se stejným popisem mohou vonět zcela odlišně.

Kde koupit parfém Riviéres Luxuriance / Cartier?

Nejlepší cenu hledejte vždy tady na Notino.

Pokud rádi nakupujete v kamenných prodejnách, kde mají tester Cartier, a chcete si parfém vyzkoušet, najdete ji TADY

Co by se vám mohlo líbit?

Jestli máte rádi svěží , nesladké vůně,  určitě zkuste tyto vůně:

Hledáte další výhodné ceny a levové kódy parfémů? Zkuste zde:

Užijte si den s vaším milovaným parfémem!

Marie Romana #recenze_parfemu

Odkazy jsou affiliate. Zmíněné ceny a nabídky platí v den zveřejnění recenze. 

Nebuďte sprostí, lidi.

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.

Vytvořte si web nebo blog na WordPress.com

Nahoru ↑