Melenovského nahradí v Dukle Jihlava Štěpán Moravec

Náhle odvolaného trenéra dorostu Dukly Jihlava Marka Melenovského nahradí Štěpán Moravec. Moravec působil sedm let v různých funkcích u mládeže Dukly Jihlava (kouč U16, U18, U20).

HC Dukla Jihlava – V určité fázi spokojenost a v určité fázi máme nějaké  výhrady, hodnotí letní přípravu starších dorostenců Štěpán Moravec

Jako mládežnický trenér Dukly Jihlava měl v minulosti zodpovědnost za zlepšování týmu jako kolektivu hráčů i individuálních osobností. Má i zkušenosti jako učitel s kontrolou, plánováním a řízením celého výcvikového a pedagogického procesu.

Štěpán Moravec by měl utvořit trenérskou dvojici s Jakubem Vencem a věnovat se práci u dorostu Dukly Jihlava.

„Tým má velký potenciál, chtěli bychom navázat na výsledky z minulé sezóny. A posunout výkon týmu ještě o krok dál,“ řekl nový asistent týmu dorostu Štěpán Moravec.

Základem úspěchu týmu dorostu má být podle asistenta Moravce spolehlivý výkon gólmana na který může navázat celý tým.

Za náhlým odvoláním trenéra dosavadního trenéra Dukly Marka Melenovského a jeho asistenta Romana Kaděry jsou neshody na celkové koncepci trenérské práce. Bezprostředně po odvolání trenérů jel dorost Dukly na prestižní turnaj do Plzně, kde byli Vencovými asistenty Viktor Ujčík a Michal Broš. Dorost Dukly turnaj vyhrál, klub si postěžoval na webových stránkách na nevhodné chování odvolaného asistenta Romana Kaděry.

Další osud Marka Melenovského je nejasný: má stále platnou „svazovou“ smlouvu trenéra na dva roky, podepsanou letos na jaře. Dukla Jihlava Melenovského odvolala velmi nečekaně počátkem srpna, po pouhých dvou měsících.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů