Sleduj nás

Deontay Wilder předvídá, jak dopadne válka Usyk vs. Joshua 2

Deontay Wilder předvídá, jak dopadne válka Usyk vs. Joshua 2
„Jeden z bojovníků je zlomený, druhý ve formě. Myslím, že o výsledku je předem jasno,“ tvrdí Wilder.

Sobotní noc se ponese ve znamení osudu. Anthony Joshua má poslední šanci, jak zvrátit misky vah na svou stranu, ale musí si přitom sáhnout až na samotné dno svých sil.

Bohužel i během předzápasového vážení nevyzařoval větší známky sebevědomí, čehož se ihned chytil „Bronzový Bombardér“ Deontay Wilder. Když si měl následně zahrát na věštce, přinesl fanouškům bývalého anglického šampiona zdrcující zprávu.


„Tohle je pro Joshuu konečná,“ řekl jasně Wilder. Sázím zcela úplně jednoznačně na Oleksandra Usyka, protože mi přijde jinde. Je mnohem více sebevědomý a je ve formě. To Joshua mi oproti němu přijde zlomený. Myslím, že je o výsledku předem jasno.“

Druhou stranu mince představují zkušenosti obou zápasníků. I ty hrají ve prospěch úřadujícího ukrajinského šampiona.


usyk joshua

„Od toho sebevědomí se to vše odvíjí. Zatímco Usyk je mnohem více v pohodě, připravený na velké bitvy, Joshua je zmatený. Nevěří v sám sebe a podle mě ani nemá takové zkušenosti z velkých zápasů. Už dvakrát nám ukázal, že se neumí přizpůsobit, ale ani soupeři vnutit svou taktiku,“ zanalyzoval Wilder pro server talkSPORT.

Usykovi věří i většina sázkařů, proto je na něho vypsán nižší kurz. Joshua ovšem slíbil, že v tomto utkání bude sázet na svou KO sílu a už nebude chtít nic ponechat náhodě v podobě bodového rozhodnutí. I z tohoto hlediska bychom jej neměli odepisovat.

Další články