Má Emma Watson ve svém životě nového výjimečného muže?

Přidat na Seznam.cz

Hermiona Grangerová z Harryho Pottera byla nedávno vyfotografována v italských Benátkách, jak se usmívá a kráčí ruku v ruce s Brandonem Greenem, synem kontroverzního britského módního magnáta a miliardáře Sira Philipa Greena. Oba byli také spatřeni, jak nastupují do vodního taxi, píše web enews.

Hvězda filmu Kráska a zvíře měla během vycházky, která se konala den poté, co byla odhalena jako tvář nejnovější kampaně vůně Prada, vlasy v krátkém pixie sestřihu a na hlavě sluneční brýle.

Jde o dlouhodobý vztah?

Emma a Brandon vyvolali zvěsti o románku už v září, kdy byli poprvé společně vyfotografováni, jak se procházejí po výstupu z vrtulníku v Londýně. Ani jeden z nich se zatím k povaze svého vztahu ani ke společnému vystupování nevyjádřil.

Brandonův otec je bývalým předsedou módního impéria Arcadia, které tvoří populární maloobchodní řetězce jako Topshop, Dorothy Perkins a Miss Selfridge. Arcadia dominovala britské maloobchodní scéně více než 20 let, než v roce 2020, několik měsíců po začátku pandemie COVID-19, zbankrotovala.

Zdroj: enews