Nebyli si souzení. Podívejte se na celebrity, které se tento rok rozešly

Přidat na Seznam.cz

Stává se to pořád, ale svět si nikdy nezvykne na rozchody slavných párů. Které celebrity nepřežily rok 2022, píše deník Us Magazine!

Chanel Iman a Starling Shepard

Chanel Iman a Sterling Shepard patřili mezi hvězdy, které se v roce 2022 dostaly na titulní strany novin kvůli svému rozchodu. Modelka a hvězda NFL se rozváděli, ačkoli se snažili zůstat k sobě zdvořilí a přátelští. Rozvodové dokumenty tvrdily, že dvojice měla manželské problémy již v prosinci 2020.

Joe a Bessy Gattoo

Dalším rozchodem, který se objevil v roce 2022, byl rozchod Joea a Bessy Gattoových, ačkoli ho technicky oznámili už v prosinci 2021. „S láskou a respektem jsme se rozhodli rozejít. I když už nebudeme pár, pro naše krásné děti budeme vždycky rodina a těšíme se na společné soužití,“ napsala Bessy na svůj Instagram.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a záhadný soukromý investor. Téměř dva měsíce poté, co se objevily zprávy o vztahu hvězdy Kardashianek se soukromým investorem, potvrdil server Us jejich srpnový rozchod.

Kim Kardashian a Pete Davidson

Hvězda reality show a komik to po devíti měsících společného života ukončili. Zpráva přišla poté, co se zasvěcený člověk podělil o to, že se oba snažili udržet svůj románek při životě, zatímco fyzicky byli od sebe kvůli jejich nabitému rozvrhu.

Chaney Jones a Kanye West

Dvojice se po pěti měsících randění rozešla. „Kanye a Chaney skončili,“ vysvětlil tehdy zasvěcený zdroj. Rozešli se přátelsky. Není v tom žádná zlá krev, prostě to mezi nimi vyšumělo. Ani jedna ze stran se k rozchodu veřejně nevyjádřila, ale Jonesová ze svého účtu na Instagramu smazala všechny Westovy fotografie.

Shakira a Gerard Pique

Manželé, kteří spolu chodili 12 let. „V zájmu blaha našich dětí [synů Milana a Sashi], které jsou naší nejvyšší prioritou, vás žádáme, abyste respektovali jejich soukromí,“ napsali pro agenturu Reuters.

Billie Eilish a Matthew Tyler Vorce

Herec 31. května potvrdil rozchod s držitelkou Grammy a zároveň popřel zvěsti, že by ji podváděl. „Nikdo nikoho nepodvedl,“ napsal prostřednictvím Instagramu.

zdroj: Us Magazine