Ústí nad Labem - Slovan padl v souboji s Mostem 1:3, nicméně co potěšilo, byl rozhodně výkon brankáře Davida Stahla. Ten byl po celý zápas zaměstnán ve svém brankovišti, předvedl několik skvělých zákroků a držel dlouho šance domácích. V pozápasovém hodnocení jej vyzdvihl i domácí trenér Martin Štěpánek.

Davide, s Mostem jsme prohráli. Jak jste viděl utkání z branky?

Most byl hodně aktivní, co se týče střelby. To mi vyhovovalo. Musíme se vyvarovat rychlých protiútoků. Několikrát nám ujeli, to by se nemělo stávat. Každopádně na domácím ledě musíme vyhrávat.

Byl jste hodně v permanenci. Plno skvělých zákroků. Jak jste byl vytížen z Vašeho pohledu?

Byl jsem překvapený, kolik toho na mě šlo. Most měl hodně střeleckých pokusů a hrál velmi slušně. Nám se utkání nepovedlo. Zachytal jsem si hodně, ale celkově tam bylo hodně chyb.

Chytal jste i první domácí zápas s Chomutovem. Viděl jste nějaké rozdíly v těchto zápasech?

Přišlo mi, že jsme byli na zápas s Chomutovem víc vyhecovaní. Výkon proti Chomutovu byl diametrálně odlišný. S Mostem to bylo trochu unavené, ospalé. V obou utkáních ale musím pochválit fanoušky. Ti nás podporují skvěle.

V přípravě se v brankovišti poctivě střídáte. Jak to máte nastavené od trenérů, kdo bude chytat, případně jak probíhá vaše komunikace?

Vždy se dozvíme den před utkáním dle rozhodnutí trenérů.

Ve Slovanu jste působil v sezoně 2019/2020. Jak vzpomínáte na toto působení, vrátil jste se do známého prostředí?

Cítím se tu skvěle, v kabině je dobrá atmosféra. Znám tu spousty lidí. Ještě to vypilovat na ledě a bude vše dobré.

Na závěr, jak se těšíte na druholigovou sezonu, která bude velmi atraktivní letos?

Těším se moc. Jsem zvědavý, jak sezona bude vypadat, je tam plno “vlčáků", kteří se chtějí porvat o postup. Bude to určitě zajímavá soutěž.









Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže