InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Pondělní zastavení s pohádkami tisíce a jedné noci

    pondělí 13.5 16:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna Za Parkem

  • Absolventský koncert

    pondělí 13.5 17:00 - ZUŠ - hrad, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derby rozhodl jediný gól Božetic, nula zůstává na kontě Milevska B

MILEVSKO – Druhé derby celků z regionu v nejnižší krajské soutěži se hrálo v Milevsku, kde místní B tým vyzval Božetice. Oba týmy v prvním kole prohrály, takže měly co napravovat. Nulu z kolonky bodů nakonec smazali fotbalisté Božetic, kde se po šesti gólech ve vlastní síti z prvního kola rozhodl trenér Karel Janouch pro výraznou změnu a rychlostně disponované ofenzivní hráče Daniela Januše s Jakubem Csandou „obětoval“ do stoperské dvojice. Tento tah se Božeticím vyplatil, gólman Tomáš Horek udržel čisté konto, takže hostům v Milevsku stačil k tříbodové výhře jediný gól, o který se postarala čtvrt hodiny před koncem nová posila ze Stádlece – Pavel Beran.

Božetice čeká hned v příštím kole další derby – tentokrát v nedělním „El Clásicu" hostí Sepekov (17). Béčko Milevska zajíždí na hřiště nedalekých Čimelic, se kterými bojoval ještě na jaře milevský A tým v krajském přeboru (neděle, 16). Cíl je jasný – smazat po dvou neúspěších nulu v kolonce bodů.

FC ZVVZ Milevsko B – TJ Božetice 0:1

(0:0). Branka: 74. Beran. Rozhodčí: Ryklík – Novák, Tanáč. DFA: Karel Němeček. ŽK: 4–3 (Peták, Kálal, Martin Mladý, Pich – Jakeš, Josef Fara, P. Stejskal). Přihlíželo 20 diváků.

Milevsko B: Mára – P. Peták (77. Imbr), Bulín, F. Milaberský (84. Pelikán), Keřka – Brož (63. Michal Mladý), Pich, Kálal, Martin Mladý (68. Baštýř) – M. Dvořák, Čanda.

Božetice: T. Horek – Pecka, Csanda, Januš, Kofroň – J. Suchan, Jakeš, P. Stejskal (81. Podlipský), F. Stejskal – Beran (93. T. Jelínek), Josef Fara (91. Kolář).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace