Miguel de Cervantes y Saavedra: Rozvodový soudce. Marek Eben, Jan Přeučil, Bára Hrzánová a další v komedii na věčně aktuální téma

3. září 2022

Drobná hříčka s barvitým dobovým a místním koloritem na věčně aktuální téma manželství a rozvodu. Od autora důmyslného rytíře Dona Quijota de la Mancha.

Účinkují: Miroslav Doležal (soudce), Jan Přeučil (přísedící), Václav Kotva (písař), Zdenka Hadrbolcová (Mariana), Martin Růžek (Marianin muž), Barbora Hrzánová (Doňa Guimar), Pavel Rímský (její muž, voják), Martina Hudečková (Aldonza de Minjaca), Jiří Kvasnička (její muž, felčar), Jaroslav Kepka (nosič), Marek Eben (muzikant) a Pavel Karbusický (hlas)
Připravila: Ivana Vadlejchová
Dramaturgie: Jarmila Konrádová
Hudba: Marek Eben
Režie: Petr Adler
Natočeno: v roce 1994

Co poslouchat při běhu nebo jako kulisu v práci? Poslouchejte živě ve vysílání Českého rozhlasu Dvojky anebo pak zdarma na jejím webu. Stránka Hry a četba nabízí mluvené slovo zdarma on-line ještě týden po odvysílání. Audioknihy nejde stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz. Další audioknihy zdarma najdete i jako podcast na portálu mujRozhlas.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související