InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborsko znovu neinkasovalo a zdolalo rezervu Sparty. David Ledecký rozhodl jediným gólem zápasu

Trenér Táborska Radoslav Kováč slaví s fanoušky výhru nad Spartou 1:0. , Autor: Josef Janda

Trenér Táborska Radoslav Kováč slaví s fanoušky výhru nad Spartou 1:0.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Druholigoví fotbalisté Táborska navázali na středeční vítězství v Karviné a v neděli odpoledne porazili doma stejným výsledkem 1:0 i sparťanské béčko. Jedinou gólovou akci utkání sehráli domácí deset minut před poločasem, kdy se poprvé v dresu Táborska trefil David Ledecký. Táborský útočník dostal poprvé důvěru v základní sestavě a jeho pokus k tyči slavil úspěch. Domácí si vytvořili i další šance a Letenské do gólovek nepouštěli. Na posledních dvacet minut přišel na trávník Emmanuel Tolno, který mohl Kováčovy svěřence definitivně uklidnit, jenže ve dvou gólovkách při zakončení selhal. Sparta si vytvořila v závěrečných minutách velký tlak, Zadražilovi ale druhé čisté konto v řadě nesebrala. Táborsko zvítězilo 1:0, odlepilo se ze sestupových vod a v příštím kole vyrazí bojovat o druholigové body v sobotu 10. září na hřiště Prostějova.

 

FC Silon Táborsko – AC Sparta Praha B 1:0 (1:0), branka: 35. Ledecký, rozhodčí Petřík – Černoevič, Hádek, ŽK (1-3): 15. Ledecký – 13. Suchomel, 71. Vydra, 90+4. Minčev, 1 781 diváků.

FC Silon Táborsko: Zadražil – Bederka, Navrátil, Mezera – Kopřiva, Bezpalec (90+1. Kone), Plachý, Provazník (65. M. Šplíchal), Tusjak – Babacar (73. Tolno), Ledecký (65. Nešpor).

AC Sparta Praha B: Vorel – Suchomel (46. Novotný), Horák, Vydra, Kukučka – Váňa, Fortelný (46. Pudhorocký), Minčev, Sáček, Vitík – Schánělec (73. Kuchař).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Táborska se Spartou další podrobnosti.

Trenér Táborska Radoslav Kováč zhodnotí zápas a promluví jak o povedené první půli, tak o tlaku Sparty v závěru nebo o Tolnových zahozených tutovkách. Prozradí také, proč dostal příležitost v základní sestavě David Ledecký.

Kapitán Táborska Jakub Navrátil se podělí o pocity z prvního domácího vítězství v sezoně. A co říká na další bodový zisk, který znamená posun týmu ze sestupových příček na 12. místo?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace