Ligue 1 - souhrn 6. kola: AS Monaco ovládlo derby

03.09.2022, 18:55, aktualizováno 04.09.2022, 22:48
Komentáře a souhrny
Breel Embolo (© AFP)
AS Monaco v neděli vyhrálo derby na půdě OGC Nice a konečně naplno bodovalo. Lyon pěti góly smetl Angers a drží kontakt s čelem. Stále bez porážky prochází sezonou rovněž Marseille, která v šestém kole uspěla v Auxerre, a PSG. To díky souhře Mbappého s Messim uspělo v Nantes...

OGC Nice - AS Monaco 0:1

04.09.2022 20:45

Góly: 69. Breel Embolo

Potvrdilo se, že Nice v poslední době nemá derby Cote d'Azur moc v lásce. Od listopadu roku 2020 prohrálo čtyřikrát z posledních pěti případů, pokud do statistik zahrneme i Francouzský pohár, přičemž svou pátou prohru za toto období utrpělo v rámci šestého kola nového ročníku. Monaco nepůsobilo na hřišti výrazně lepším dojmem, dokázalo ale jednu příležitost proměnit.

Zprvu hráli nebezpečněji domácí. Nejprve Laborde, nová akvizice z Rennes, svou pobídkou uvolnil napravo sbíhajícího si Atála, který natvrdo vypálil, nicméně brankář Nübel uměl jeho dělovku zkrotit. V závěru prvního poločasu zahrozil ještě Dante, kterému míč na zadní tyčku prodloužil i nadále kreativní Laborde, avšak i v tomto případě Nübel vytasil povedený zákrok.

V opravdu tutové pozici se zjevil Dante v 62. minutě. Pépé rozehrál rohový kop nakrátko, míč pak poslal do šestnáctky Beka Beka, odtamtud ho chtěl odvrátit do bezpečí bránící Badiashile, jenže si počínal tak nešikovně, že ho vlastně tečoval ke svému protihráči, který z voleje ihned zakončil. Nübel se ovšem prezentoval parádním způsobem a střelu zastavil na brankové čáře.

Krátce na to se ozvalo i Monaco, a to prostřednictvím Fofany, protože však byl usvědčený pro porušení pravidla o ofsajdu, nemohla být jeho trefa uznána jako regulérní. V 69. minutě se již každopádně hosté radovali z regulérní branky, Caio Henrique totiž vyprodukoval přesný centr na hranici malého vápna, kde si nejvýše vyskočil Embolo, a ten přelstil gólmana Schmeichela.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Stade Rennes 1:1

04.09.2022 17:05

Góly: 14. Iké Ugbo - 48. Baptiste Santamaria

Brankář Gauthier Gallon byl tím hlavním, kdo zachránil ES Troyes alespoň remízu v zápase se Stade Rennes. Troyes sice nad hosty vedlo, ale od 26. minuty hrálo bez vyloučeného Yoanna Salmiera a od té doby bylo permanentně pod tlakem. Baptiste Santamaria sice zařídil vyrovnání, ale vše ostatní pochytal domácí brankář.

Utkání, které mělo svůj začátek v 17 hodin se kvůli zdravotním komplikacím jednoho z asistentů o několik minut zpozdilo. Od úvodního hvizdu pak byl k vidění poměrně zajímavý fotbal a už ve 14. minutě padla první branka.

Ike Ugbo se dostal k propadlému balónu a z penaltového puntíku překonal veterána Mandandu. Dobrý začátek Troyes však zcela vymazal moment z 26. minuty. Yoann Salmier šel do souboje s Majerem a propnutou nohou zasáhl jeho holeň. Ošklivě vypadající zákrok si nic jiného, než červenou kartu nezasloužil, byť Majer nakonec vyvázl bez zranění.

Pro Empoli to byla každopádně velká komplikace. Po půlhodině hry tak dohrál střelec branky Ugbo a do obranných řad šel Rami. Stade Rennes pak samozřejmě převzalo iniciativu a Gallona prověřil z přímého kopu Hamari Traoré. Podobně na domácí oporu nevyzrál ani Santamaria, jehož střelu už v nastaveném čase Gallon rovněž vytěsnil.

Stade Rennes přikládalo pod kotel a převahu měla ještě zvýraznit poločasová střídání. A podařilo se. Ve 48. minutě se z hranice vápna opřel do balónu Baptiste Santamaria a o tyč srovnal na 1:1. V tu chvíli by na konečnou remízu vsadil asi málokdo. Rennes mělo jasně navrch a chvíli na to mohlo vstřelit rozhodující gól. Martin Terrier byl v jasné pozici na penaltě a stačilo trefit jen branku, což se ale nepodařilo.

I další možnosti Rennes končily mimo branku nebo na skvělém Gallonovi. Už v nastavení přestřelil zblízka branku Matthis Abline a hlavičku Theateho lapil opět Gallon, čímž šance na tři body pro hosty definitivně zhatil.

Více informací k zápasu

AC Ajaccio - FC Lorient 0:1

04.09.2022 15:00

Góly: 51. Dango Ouattara

Les Merlus neměli v minulé sezoně do posledního kola jistou záchranu. V té letošní si zatím vedou o poznání lépe. Zatím prohráli jediné utkání, díky čemuž mají na kontě už deset bodů, což je meta, o které si třeba v Monaku, které obhajuje třetí příčku, můžou nechat jenom zdát. Naopak korsický celek zatím nedokáže využít výhody domácího prostředí a s jedním bodíkem se krčí na samém chvostu tabulky.

První střela byla na Stade François Coty k vidění v šesté minutě, ale patřila do kategorie těch dosti nepřesných. Terem Moffi vsítil v předchozích dvou duelech čtyři branky. V 11. minutě toho klání se ocitnul v dobré pozici, nicméně mířil pouze do středu brány, kde číhal připravený Benjamin Leroy, jež se v minulé sezoně dostal do nejlepší jedenáctky Ligue 2.

Ve 20. minutě zatoužil Ibrahima Koné po vedoucí brance. Jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Za deset minut se k balonu dostal Vincent Le Goff a domácí jednička musela zasahovat. Zanedlouho do ní Koné úmyslně narazil, za což si vysloužil žlutou kartu. Další osobní souboj se odehrál v pokutovém území Lorientu.

Rozhodčí Stinat jej nakonec posoudil jako faul útočícího hráče, kterým byl Kevin Spadanula. Minutu před vypršením řádné hrací doby úvodního poločasu se do vzduchu pověsil Clément Vidal. Přestože jeho hlavička byla dost nepřesná, jednalo se o jeden ze světlejších fotbalových okamžiků tohoto jinak nepříliš atraktivního střetnutí.

V 51. minutě sehráli hosté parádní akci. Dango Ouattara si z pravého křídla seběhnul do vápna. Měl moře času se rozhlížet po podporujících spoluhráčích. Jelikož byli všichni obsazení, zkusil přízemní střelu k bližší tyči, která skončila na místě určení - 0:1.

Další pasáž se nesla ve znamení nepřesností. Až ve finální desetiminutovce nejprve Yvon Mvogo vychytal Vincenta Marchettiho, a potom to byl znovu pětadvacetiletý záložník, kdo si připsal na konto celkově třetí střelu Ajaccia, která směřovala mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Clermont Foot - Toulouse FC 2:0

04.09.2022 15:00

Góly: 46. Maxime Gonalons, 90+6. Muhammed-Cham Saracevic

Domácím skvěle vyšel úvod a závěr druhého poločasu. Z šesti klání si na konto připsali tříbodový zisk hned v polovině případů, tudíž se drží na dosah pohárovým příčkám. TFC zůstává na pěti bodech, přičemž podruhé za sebou nevstřelilo gól.

Kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby Thijs Dallinga už ve 2. minutě tváří v tvář Morymu Diawovi necílil pouze do břevna. V 10. minutě si mohla domácí brankář připsat asistenci. Grejohn Kyei však v koncovce selhal. V závěru úvodní čtvrthodiny mířil Branco van den Boomen těsně vedle, čímž se postaral o finální zaznamenáníhodný moment úvodního poločasu.

Na začátku toho druhého zahrávali Les Lanciers roh. Po dvou šťastných odrazech (od Allevinaha to nebyla cílená přihrávka) se kulatý předmět dostal na zadní tyč, kde jej zblízka dopravil na místo určení Maxime Gonalons, což později potvrdil videorozhodčí - 1:0. V 53. minutě chtěl pojistku přidat Jodel Dossou. Zařízení ke své škodě netrefil.

Další pasáž hry přinesla především nedostatek kreativity v ofenzivní fázi, a to na obou stranách barikády. V závěrečné desetiminutovce to byl opět reprezentant afrického Beninu Jodel Dossou, kdo se dostal k zakončení a tentokrát už Maxime Dupé musel zasahovat. Zanedlouho Ado Onaiwu upadnul po kontaktu s Caufriezem a hosté měli příležitost zahrávat přímý kop z velice výhodné pozice.

Branco van den Boomen to zkusil technicky na Diawovu stranu, načež hráč s devětadevadesátkou na dresu výtečně vyškrábnul na roh. Ten samý hráč v poslední minutě z další standardní situace pálil do břevna. Jenže v té době už jeho tým prohrával o dvě branky, protože chviličku předtím si Muhamed Cham Saračević vyměnil míč s Komnenem Andriće, aby jej poslal po zemi do sítě - 2:0.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - Racing Strasbourg 1:1

04.09.2022 15:00

Góly: 6. Pierre Lees Melou - 28. Ludovic Ajorque (pen.)

Nedlouho poté, co ze značky pokutového kopu skóroval Ludovic Ajorque, šel Racing do deseti. Les Pirates tedy může mrzet, že dvě po sobě jdoucí prohry (zvláště pak tu sedmigólovou od MHSC) neodčinili vítězstvím. Takhle zůstávají těsně nad sestupovými vodami, o bod před Štrasburkem.

Stade Francis-Le Blé se zaradoval už v 6. minutě. Přízemní rána Pierra Leese-Meloua z hranice šestnáctky zapadla přesně k pravé tyči - 1:0. Odpovědět mohl krátce poté Habib Diallo, jenže v poslední možný okamžik mu jeden z obránců ukopnul balon. Zmíněný forvard ve službách hostujícího celku se nedlouho před vypršením úvodní dvacetiminutovky dostal k dalšímu zakončení. Tím, že se k němu odrazil kulatý předmět, byl natolik překvapen, že nedokázal zamířit lépe než pouze do Bizotovy náruče.

Konfrontace obou borců se odehrála i v minutě čtyřiadvacáté. Opět z ní vyšel vítězně muž v rukavicích. Nesmírně aktivní Senegalec s dvacítkou na dresu se při další akci dostal do souboje s Achrafem Darim, který jej fauloval. Ludovic Ajorque se ujal pokutového kopu, který poslal po své pravé ruce, zatímco strážce domácí svatyně skákal na opačnou stranu - 1:1.

Na konci úvodní půlhodiny Sanjin Pricić nechtěně přišlápnul Huga Magnettiho a vyfasoval rovnou červenou kartu. Záložník Brestu zápas dohrál. Islam Slimani asistoval u první branky a sám si jednu na konto mohl připsat ve 37. minutě, kdyby býval přidal na razanci. Co se zajímavých příležitostí týče, zakončil poločas svou dobrou, leč ve finále přesto nepřesnou hlavičkou Ajorque.

Ve druhém dějství se s "gólovkami" šetřilo. A když už se Youcef Belaïli dostal k zakončení z dálky, patřilo do kategorie těch, které brankáře obvykle nevyděsí. Ten samý fotbalista se dostal do stoprocentní šance v 85. minutě. Zblízka ale selhal. Následně centroval na hlavu spoluhráče Uronena, přičemž Matz Sels byl o chloupek rychlejší, čímž patrně zabránil jistému gólu.

Belaïli štrasburskou jedničku neprostřelil ani v poslední minutě - krátce poté, co Marco Bizot senzačně skočil po střele Kevina Gameira.

Více informací k zápasu

Stade Reims - RC Lens 1:1

04.09.2022 15:00

Góly: 71. Folarin Balogun - 82. Loïs Openda

Pětadvacet minut před koncem šli hosté do deseti. Nedlouho poté inkasovali, nicméně nakonec se jim podařilo vyrovnat, takže nadále drží neporazitelnost. Naopak pro Les Rouges et Blancs platí, že zatím vydolovali šest bodů ve stejném počtu zápasů.

První velká šance se na Stade Auguste-Delaune uskutečnila po úvodní desetiminutovce. Poněkud přemotivovaný Folarin Balogun chtěl pokračovat ve své akci, takže v podstatě ukradl balon dobíhajícímu spoluhráči Alexisi Flipsovi. Nakonec se mu podařilo vystřelit a Brice Samba výborně zakročil.

Hodně aktivní byl prozatím pětigólový Florian Sotoca. Jeho pokus z větší vzdálenosti, který Pentzovým směrem vyslal ve 26. minutě, jen těsně minul zařízení, ačkoli muž v rukavicích patrně moc dobře věděl, jak má postavené tyče. Krátce poté si nedělala problémy Massadio Haïdara a z levého křídla si seběhnul do vápna, kde bohužel pro Racing volil nepřesné zakončení.

Ani jeho spoluhráč Loïs Openda se svou ranou zpoza šestnáctky za nějakých 120 sekund nepochodil. Při protiútoku to z úhlu zkusil Balogun a bránu o dost minul. Na další velké šance si obecenstvo muselo počkat až do startu druhé půle. Nejprve pálil Przemyslaw Frankowski tvrdě, ale zároveň nepřesně. Polský rodák pak zazdil i dorážku, kdy se k němu odrazil míč od tyče, kterou nastřelil David Costa.

V 53. minutě se osmělil Marshall Munetsi a Samba musel vyrážet. V 62. minutě přišel na hrací plochu Deiver Machado a za 200 sekund z ní zase odcházel, protože podkopnul Junyu Ita, jenž by měl před sebou už jenom brankáře. Početní výhody Óscarova družina využila už za pět minutek. Z malého čtverce zakončující, zcela nehlídaný Folarin Balogun vytěžil maximum z výtečné práce asistujícího Kamoryho Doumbii - 1:0.

V 82. minutě Sotoca hlavou vrátil Onanův centr z pravé strany na přední tyč, kde se stejnou částí těla prosadila belgická posila z Clubu Bruggy Loïs Openda - 1:1.

V minutě pětaosmdesáté zahrávali domácí roh. Mitchell van Bergen si míč nachystal a přes hlavu jej servíroval pro Andrewa Gravillona, jehož nůžky se mezi tři tyče nevešly. V nastaveném čase ještě musel Pentz vychytat Opendu.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Lille OSC 1:3

04.09.2022 13:00

Góly: 20. Elye Wahi - 41. Jonathan David, 57. Angel Gomes, 90+5. Jonathan David

Na tenhle duel rozhodně nebude vzpomínat v dobrém Valére Germain. Právě jeho vyloučení předznamenalo nezdar Montpellieru, který se oslabený ve druhém poločase vůbec nechytal, a Lille nabídnutou přesilovku náležitě využilo. Naopak pozitivní zážitky vstřebal v tomto mači třeba Jonathan David, jenž LOSC dopomohl k úspěšnému výsledku dvěma přesnými zásahy.

Lille začalo zápas hodně zostra, bylo vidět, že se po porážce s Nice hodlá opětovně vzchopit a ukázat, že je kandidátem na urvání příček zaručující evropské poháry pro příští sezónu. Tiago Djaló už ve 4. minutě orazítkoval hlavou břevno, v 11. minutě jeho spoluhráč Ismaily taktéž pořádně smutnil, poněvadž i jeho zakončení zastavila až branková konstrukce. A Montpellier tohle neproměňování šancí nakonec okamžitě tvrdě ztrestal. Ferri vyslal dlouhý pas kupředu, brankář Léo Jardim trochu nepochopitelně vyběhl z brány, navíc si počínal dost váhavě, takže Wahi jednoduše zacílil do odkryté brány. Nicméně i hosté se dočkali své gólové odměny ještě do přestávky, to když Cabellovu kolmici zužitkoval úspěšně, z ne úplně lehké pozice, David.

Onen klíčový moment každopádně přišel na řadu krátce před obrátkou. Germain totiž přišlápl zezadu hodně nešetrně Únáse, sudí Brisard přitom postupoval nekompromisně a vytáhl ze své kapsy červenou kartu. Oslabeného protivníka následně Dogy dorazily hned dvěma brankami a strhly tříbodový zisk na svou stranu. V 57. minutě Cabella přiťukl balón těsně za vápnem na Gomese, ten měl dostatek času a prostoru, aby si rozmyslel, kam ho umístí, a přízemní pokus namířil parádně do spodního rohu branky. Montpellier se na žádnou odpověď nezmohl, hosté tak v samém závěru mohli ještě svůj náskok pojistit po brejku, který napravo založil Únás, hru přetáhl svým centrem na levou stranu, odtamtud Bamba vybídl Davida, a ten snadno skóroval.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Paris Saint-Germain 0:3

03.09.2022 21:00

Góly: 18. Kylian Mbappé, 54. Kylian Mbappé, 68. Nuno Mendes

Jen na pár hodin pustili Pařížané na první místo Olympique Marseille, ale po vítězství na půdě FC Nantes je vše při starém. PSG vede ligu, byť jen o skóre. To mu pomohla vylepšit jasná výhře 3:0, která ale mohla být ještě vyšší, protože Kanárci hráli od 24. minuty bez vyloučeného Fábia. Dva zásahy obstaral francouzský útočník Kylian Mbappé.

FC Nantes se coby vítěz Coupe de France potkal s Pařížany už po druhé. Poprvé mu to v Trophée des Champions nevyšlo a byla z toho porážka 0:4 a ani druhý pokus nebyl optimální. Kanárci si přitom na hvězdný soubor věřili, ale pochopitelně veškeré plány narušila rychle inkasovaná branka a především pak vyloučení.

V 18. minutě to všechno odstartovalo. Lionel Messi rozdělil balón do strany na Kyliana Mbappého a ten vynikající střelou pod břevno vůbec nedal Lafontovi šanci. O šest minut později přišla z pohledu Nantes další pohroma a ta měla horší následky. Fábio zcela nesmyslně a nevybíravě sestřelil Vitinhu a po zásluze uviděl červenou kartu. To samozřejmě byla komplikace jako hrom a samozřejmě pro vývoj zápasu naprosto klíčová. Mimochodem Vitinha pro zranění později odkulhal ze hřiště.

Oslabení Kanárci nedokázali hvězdám čelit a ti postupně navýšili skóre na konečných 3:0. Messi se rozhodl nehamounit, všiml si na malém vápně úplně volného Mbappého a ten neměl problém špičkou kopačky trefit odkrytou branku.

Třetí gól zapsal v 68. minutě Nuno Mendes, když nejprve Sánches šikovně pustil balón na Neymara, ten místo prázdné branky trefil tyč a z další dorážky propálil vše před sebou právě Mendes.

Do konce utkání zbývala necelá půlhodina a stav byl pro Nantes opravdu nezáviděníhodný. Mezi střelce se tentokrát nezapsali Neymar ani Messi. Argentinec byl blízko, ale jeho placírku dobře vychytal Lafont. PSG bez problému zvítězilo 3:0 a soutěží dál kráčí bez porážky. Pokud jde o Nantes, to se propadlo na desátou příčku.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Angers SCO 5:0

03.09.2022 19:00

Góly: 31. Karl Toko Ekambi, 38. Alexandre Lacazette, 59. Karl Toko Ekambi, 62. Castello Lukeba, 88. Moussa Dembélé

Zcela jednoznačný průběh mělo sobotní utkání Lyonu s Angers. Domácí favorit zvítězil hladce 5:0, když základ svého triumfu položil už v prvním poločase. Dvě branky vsítil Karl Toko Ekambi, po jednom pak vstřelili Alexandre Lacazette, Castello Lukeba, Moussa Dembélé. Angers zůstává bez vítězství na předposledním místě tabulky.

Porážka 0:5 je vždycky nepříjemná, ale kdo ví, jak se mohlo utkání vyvíjet, kdyby Les Scoïstes proměnili první šanci zápasu. Ta přišla už v 11. minutě a Loïs Diony dokonce překonal brankáře Lopese, jenomže balón v cestě do branky zastavil jeden z obránců. To byla příležitost, která mohla Olympique vykolejit, jenže nestalo se.

Domácí už bez brazilského záložníka Lucase Paquety, který odešel do West Hamu převzali iniciativu a začali dominovat. Lyon si pak otevřel střelecký účet přesně po půlhodině hry. Karl Toko Ekambi dostal pas za obranu a střelou ke vzdálenější tyči rozjásal domácí fanoušky - 1:0. Obrana SCO nestačila reagovat a než se vzpamatovala z inkasovaného gólu, přišel další zásah Les Gones. A i druhý gól padl ke vzdálenější tyči, tentokrát v podání povedené střely Alexandra Lacazetta - 2:0.

Tím byl základ pozdějšího vítězství zdárně položen. Angers se ještě mohlo vzepřít svému osudu, kdyby těsně před přestávkou nevyrazil Lopes tutovou šanci nad břevno. Hosté už další příležitost v zápase neměli.

Druhá půle začala neuznanou brankou z ofsajdu, ale co je důležitější, že Lyon zvýšil své vedení už na 3:0 a tím vlastně utkání definitivně rozhodl. Karl Toko Ekambi na malém vápně uklidil do sítě načechraný centr z pravé strany a rozšířil svůj střelecký zápis.

Obrana Angers se vzápětí sesypala a přišel i čtvrtý gól. Castello Lukeba dokázal vyskočit ještě výše než brankář a hlavou po rohovém kopu dal na hrozivých 4:0. Bezmocné Angers bylo v rozkladu a Lyon ani po tom svého soupeře nešetřil. Na žádost fanoušků dokonal populárního "bůra", když v 88. minutě prosprintoval s balónem u nohy až do šestnáctky Moussa Dembélé a poměrně z velkého úhlu procedil balón za záda Bernardoniho - 5:0. Nic dalšího už se nestalo. Sudí Léonard měl dost trápení hostujícího celku a po jedné minutě nastaveného času je závěrečným hvizdem vysvobodil. Lyon prodloužil svojí neporazitelnost, stejně jako Angers své čekání na první ligové vítězství.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Olympique Marseille 0:2

03.09.2022 17:00

Góly: 8. Gerson, 84. Alexis Sánchez

Minimálně na pár hodin jde do čela Olympique Marseille, který vyhrál v Auxerre po brankách Gersona a Alexise Sáncheze 2:0. Obě branky doslova orámovaly celé utkání, neboť Gerson se trefil po osmi minutách, zatímco Alexis Sánchez skóroval šest minut před koncem.

Olympique Marseille tak zůstává i nadále bez porážky a opět potvrdil výborný start do sezony pod trenérem Igorem Tudorem. Zápas na hřišti Auxerre nebyl jednoduchý, přestože Olympique mohla už po osmi minutách uklidnit vedoucí branka. Velký podíl na ní měl Cengiz Ünder, jehož střela orazítkovala tyč a z následného druhého pokusu rozvlnil síť Gerson. Marseille si i v dalších minutách udržovala větší převahu a López prakticky neměl moc práce. A to ani ve 35. minutě, kdy zkusil střelecké štěstí Gideon Mensah. Balón z jeho kopačky schoval López bez problému do rukavic.

O přestávce se Tudor rozhodl pro střídání, Jonathana Clausse nahradil Nuno Tavares. A právě on po parádní ráně v 67. minutě orazítkoval brankovou konstrukci. Auxerre sice směrem dopředu příliš nehrozilo, ale dlouho zůstávalo v těsném kontaktu a kdykoliv mohlo vyrovnat. Definitivně rozhodnuto bylo až šest minut před koncem, když vstřelil druhý gól Alexis Sánchez. Tomu se po příjezdu do jižní Francie daří, tentokrát využil Guendouziho zpětné přihrávky a přízemní ranou procedil balón do branky. Auxerre rezignovalo a utkání 0:2 prohrálo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain651024:416
2.Olympique Marseille651013:316
3.RC Lens642015:714
4.Olympique Lyon541014:413
5.Lille OSC631213:1310
6.FC Lorient53118:810
7.Montpellier HSC630316:129
8.Clermont Foot63038:109
9.Stade Rennes62228:78
10.AS Monaco62228:118
11.ES Troyes621311:147
12.AJ Auxerre62137:117
13.FC Nantes61326:86
14.Stade Reims613210:136
15.Toulouse FC61237:115
16.OGC Nice61234:85
17.Stade Brestois61238:165
18.Racing Strasbourg60425:74
19.Angers SCO60246:172
20.AC Ajaccio60153:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele