Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tachovští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc s pátráním po podvodníkovi

06.09.2022 17:10

Muž na fotografii se vydával za pracovníka energetické společnosti a podvodně vylákal finanční hotovost ze seniorského páru. Nepoznáváte ho?

Tachovsko podvodník_PČR
Tachovsko podvodník_PČRpodvodník Tachov_PČR

Kriminalisté na Tachovsku hledají muže, který okradl 82leté manžele o finanční hotovost. Vydával se při tom za pracovníka energetické společnosti. „Dosud neznámý pachatel v neděli 28. srpna vnikl do jednoho domu v Tachově, kde se manželskému páru přestavil jako pracovník energetické společnosti. Pod záminkou nedostatečných plateb na zálohy z 82leté ženy a jejího 82letého muže následně podvodně vylákal finanční hotovost v celkové výši 5 800 korun. V nestřežené chvíli pak navíc odcizil černou peněženku s finanční hotovostí ve výši 9 000 korun,“ popsala událost Iva Vršecká, mluvčí policie.

„Dle zjištěných informací se mělo jednat o plešatého muže ve věku mezi 40 – 50 lety, přibližně 185 - 190 cm vysokého, štíhlé postavy, světlé pleti – v době skutku byl opálený. Dotyčný hovořil česky,“ doplnila popis hledaného muže Iva Vršecká.

Tachovští kriminalisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele zachyceného na záznamu, aby je kontaktovali na tísňové lince 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství