InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Milevsko bylo s píseckými mladíky o krok pozadu, vyrovnání nepřinesla ani power play

MILEVSKO – Další přípravný zápas sehráli hokejisté Milevska dnes večer proti kombinovanému celku IHC Králové Písek. Trenér Matušík přivezl do města vzduchotechniky jednu stabilní lajnu druholigového áčka, jinak spíše širší kádr a juniory. Zbytek normálně trénoval doma pod vedením kouče juniorky. Milevsko, které rovněž zapojilo opět několik nadějných juniorů z Tábora, zejména v první třetině na hostující výběr nestačilo v pohybu a po zásluze prohrávalo 0:1. Od druhé části už se spustila gólová stavidla výrazněji – nejprve Milevsko Hraněm a Přívozníkem otočilo stav, ale netrvalo to dlouho a Písek se vrátil ještě před půlkou základní hrací doby zpátky do vedení – 2:3.

Branky přibývaly na obou stranách, ale Písek už byl pořád o krok vepředu. Za stavu 4:6 se ještě Milevští dokázali druhým zásahem Přívozníka dotáhnout na jednu branku a poslední minutu zkusili hrát bez gólmana, ale ani power play už vyrovnání nepřinesla.

Na domácí straně se ukázali dva dvougóloví střelci – Martin Hraňo a Michal Přívozník, který mohl dát i hattrick, ale ve druhé části nedotáhl bekhendovou kličku z trestného střílení. Na straně Písečáků excelovala jediná stabilní formace z áčka, když se gólově prosadili všichni její členové – tři góly dal Yahor Hrakholski (3+1) a po jednom Tomáš Hollar (1+2) a Jaroslav Pouzar mladší (1+3), syn legendy českého hokeje, který se v létě neprosadil do kádru extraligového Motoru a zamířil do druholigového Písku.

Generálku sehraje Milevsko v sobotu 10. září doma se Strakonicemi (17) a do sezony vstoupí v pátek 16. září na půdě obhájce krajského titulu Samsonu České Budějovice. Druholigový Písek čeká další příprava v pátek na ledě německého Pasova.

HC Milevsko 1934 – IHC Králové Písek 5:6

(0:1, 2:2, 3:3). Branky a nahrávky: 22. Hraňo (Jakub Suchan), 25. Přívozník (Bouška), 43. Hraňo (Jakub Suchan, Pouch), 53. Kohout (Bouška), 59. Přívozník – 17. Hollar (Hrakholski, Pouzar), 26. Hrakholski (Cháb), 29. Zátopek (Šindelář, Cháb), 44. Hrakholski (Pouzar), 50. Hrakholski (Pouzar, Hollar), 57. Pouzar (Hollar).

Milevsko: Prchlík – Janda, Bouška, Růžek, Hastrman, Štekr, Kohout – Škrdleta, Přívozník, Řezáč – Hraňo, Jakub Suchan, Jaroslav Suchan – Bílek, Adamec, Pouch.

Písek: Kadlec – Novák, Turek, Kurfürst, Tampier, Cícha, Dohnal – Hrakholski, Hollar, Pouzar, Brož, Novotný, Andrle, Zátopek, Šindelář, Cháb.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jaroslav Novak 

    Reagovat

     

    až na zbytečné napadení píseckého juniora milevským rádoby hokejistou dokazující si svojí fyzickou a potvrzující svou nízkou mentální úroveň, docela kvalitní přípravný zápas

    Vloženo 7.9.2022 16:09:13

  • Soma 

    Reagovat

     

    Je vidět, jak markantní je rozdíl mezi KP a 2.ligou (navíc průměrným týmem). Dříve tradiční (vyrovnané) okresní derby je asi nadlouho minulostí. Ale važme si všech, kdo alespoň tuto "úroveň" v Milevsku zachovávají.

    Vloženo 7.9.2022 11:47:57

    • divák 

      Reagovat

       

      Jaký rozdíl? Pouze v bruslení, žádná 2. liga. Vždyť Písek hrál s juniorkou. Ti mají natrénováno. Milevsko nemá léta letní přípravu a o tom to je.

      Vloženo 7.9.2022 23:00:15

    • Karel 

      Reagovat

       

      Soma, teď nevím, který tým si myslel?Jestli ten průměrný (Milevsko) v KP nebo ten podprůměrný (Písek) v 2 lize

      Vloženo 8.9.2022 00:20:38

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace