Moje šťastná hvězda

Utajila krásnou veselku!

Neteř herce Lukáše Vaculíka (60) je pořádná tajnůstkářka. Šárka Vaculíková (35), známá také jako Adriana Pešková ze seriálu Ulice, si sama pro sebe už kdysi napsala divadelní hru s názvem Milena má problém.


Je o ženě, která neví, zda se má vdát, či nikoli. Teď ale ukázala, že ve skutečnosti se toho rozhodně nebojí! Během léta si řekla „ano“ se svým partnerem Ondřejem Krausem (28), čímž všechny pořádně překvapila.


Nově je z ní tak paní Krausová. Prozradila, že je vyznavatelkou tradic a o tom, zda přijme jméno svého muže, neváhala ani minutu.


Romantika u koní


A to ačkoli si je vědoma toho, že v její profesi to není tak docela výhodné. Svatbu si přála v přírodě, a tak se obřad konal na rodinném statku Krausových v blízkosti orlické přehrady. Její partner je bratrem „českého Belmonda“ Martina Krause (39).


Právě on prozradil, že svatba byla přímo obrovská a o zábavu nebyla nouze. A že novomanžele dělí sedmiletý věkový rozdíl? Z toho si Šárka vůbec nic nedělá, ostatně mladíčci jí nikdy nebyli cizí.


Herečka přijala příjmení svého manžela.

Soukromí si začala bedlivě střežit

Už dříve randila například s tehdy ještě neznámým Markem Lamborou (27), se kterým to sice na veselku chvíli vypadalo, nakonec dal ale přednost kariéře. Když vztah nevyšel, Vaculíková si začala své soukromí bedlivě střežit.

Proto když se provalilo, že se Ondřej oženil, dlouho se vůbec nevědělo, že Šárka je ta šťastná. Nakonec to potvrdila sama. Tak snad už je to konečně ten pravý! Novomanželům srdečně gratulujeme a nechme se překvapit, zda vzápětí nepřijde ještě oznámení těhotenství. Často to tak bývá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden