Celebrity

14. září 2022 11:47

redakce Prima Ženy

Manžel Tomicové přivítal na světě nemanželské dítě. Reakce herečky je překvapivá

Herec Ondřej Malý (56), který odešel od komičky Pavly Tomicové (60), se raduje z příchodu miminka, které porodila jeho nová partnerka Kristýna Kociánová (37). Jak se Pavla Tomicová dozvěděla, že její manžel má dalšího potomka? A jak celou rodinnou situaci nyní nese? Prý se už se vším dokázala smířit.

„Ondra Malý má z miminka ale velkou radost. A Kristýna Kociánová je v sedmém nebi,“ sdělil webu eXtra.cz zdroj z rodiny s tím, že s celou situací už je smířená i Tomicová. Ta už podle rodinného zdroje přijala nové skutečnosti, a dokonce už ví, že Ondřej Malý se těší z novorozeného miminka.

„To, že se jim narodilo dítě, se dozvěděla přímo od Ondřeje. Nechtěl, aby se to dozvěděla až z médií, a tak jí to radši sám zavolal,“ potvrdil bulvárnímu webu jejich zdroj. Reakce Tomicové byla údajně hodně klidná.

Od Vánoc se spekulovalo o tom, že s oblíbenou herečkou Pavlou Tomicovou se něco děje. Výrazně zhubla a v její tváři se odrážela únava. Ona sama tvrdila, že kilogramy šly dolů kvůli tomu, že změnila životosprávu.

Deník Blesk ale v létě přinesl fotky, které jejího manžela ukázaly po boku těhotné Kociánové. Ze snímků bylo vidět, že mladá herečka má těsně před porodem.

Ondřej Malý a hvězda seriálů Slunečná či ZOO spolu vychovali dvě děti - dceru Anežku (22) a syna Adama (29), kterého Tomicová má z předcházejícího vztahu.

Tomicová ani Malý neměli potřebu svůj rozchod veřejně komentovat, oba jsou známí tím, že si chrání soukromí. K těhotenství a následnému porodu se nevyjádřila ani Kristýna Kociánová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 6. 2024

Dnes se můžete cítit trochu pod psa kvůli fyzickému a emocionálnímu stresu v posledních dnech. Pokud můžete, uklidněte se. Tento den není vhodný k tomu, abyste byli příliš zaneprázdněni nebo se pouštěli do nových projektů. Berani, špatná komunikace by mohla způsobit jedno nebo dvě rozčilení, a tak se snažte zachovat chladnou hlavu. Nedělejte z komára velblouda. Nepřijde nic, co by se nedalo zvládnout.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.