Pár dní před volbami došlo v teplickém zastupitelstvu k výměně členů. Věru Říha nahradil Jaroslav Bžoch
Ilustrační foto CC0
Teplice

Teplice – Před zahájením jednání teplických zastupitelů na posledním zasedání tohoto volebního období, pár dní před volbami, došlo k výměně členů. Na mandát členky zastupitelstva rezignovala Věra Říha (ANO2011). Slib zastupitele složil v pondělí 12. září její stranický kolega a od pondělí také nový teplický zastupitel, Jaroslav Bžoch.

Primátor Hynek Hanza oznámil i další změnu. A sice, že do letošních voleb tentokrát nekandiduje dlouholetý člen zastupitelstva a radní Josef Benda (ODS), který práci v teplickém zastupitelstvu vykonával 24 let. Ve svém posledním diskusním příspěvku Benda poděkoval členům zastupitelstva i všem pracovníkům teplického magistrátu za spolupráci.

Zastupitelům, spolupracovníkům i úředníkům za práci odvedenou v končícím volebním období poděkoval v závěru zasedání také primátor Hynek Hanza. Kromě jiného uvedl: „Kdyby na zastupitelstvu seděli všichni se stejným názorem, město by se nikam nikdy moc nepohnulo.“ Zdůraznil rovněž, že konstruktivní kritika a diskuse jsou pro kvalitní práci samosprávy důležité.

 

1509teplicejosefbendajiznekandidujeZastupitel a radní Josef Benda už do voleb nejde. Foto: Ilona Kaulfuss

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru