Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Přijďte na prohlídku Letné!

Stadium tours obnoveny

Sdílet

Rádi byste si prohlédli sparťanský stadion blíže, podívali se do kabiny A-týmu, na lavičku nebo do tiskového centra? Můžete! Každé úterý od 16:00 pro vás máme prohlídku stadionu s průvodcem, který vám prozradí víc o jednotlivých částech trasy i historické souvislosti. Vstupenky koupíte zde.
Základní cena je 300 Kč, členové Sparta Club Basic a Classic si mohou lístek zakoupit za 150 Kč za osobu přímo v síti ENIGOO. Členové Sparta Club Premium, Junior a Junior+ mohou jednou za sezonu přijít zcela zdarma. Volnou vstupenku získají tím, že napíšou e-mail na adresu clenstvi@sparta.cz.
Během prohlídky stadionu se můžete vžít do pocitů hlavního trenéra či novinářů na tiskové konferenci. Podíváte se na trofeje a relikvie klubu nebo jaké to je sledovat zápas z nejvyšších míst na stadionu.
Těšit se můžete také na nově vyzdobenou hráčskou chodbu a nasajete rovněž atmosféru kabiny Sparty. Z ní se pak hráčským tunelem, kterým chodí naši fotbalisté, vydáte ke hřišti. Na samotnou hrací plochu vás pustit nemůžeme, ale dostanete se do její bezprostřední blízkosti a můžete se také posadit přímo na sparťanskou střídačku a představit si, jaké by to bylo, kdybyste Spartu trénovali vy.
Pokud by došlo ke zhoršení epidemické situace v souvislosti s onemocněním covid-19, je možné, že dojde ke změnám v trase, případně k nutnosti mít ve vnitřních prostorách stadionu nasazený respirátor. V takovém případě bychom vás předem informovali.
Nadále pak máte možnost si zakoupit také narozeninovou prohlídku nebo prohlídku s legendou, kterou pro vás připravujeme na úterý 11. října s Petrem Vrabcem. Více informací najdete zde.

Sdílet

    Další novinky