Slavností moře na Slovanském náměstí nabízí neobyčejný kulinářský zážitek

Po oba víkendové dny 24.-25. září se opět uskuteční Slavnosti moře. Tato gurmánská akce má dlouhou tradici a pro své zaměření na ryby a plody moře je vyhledávanou alternativou k festivalům běžnějších jídel.

Slavnosti more

Společnost OCEAN48, organizátor akce, připraví stan s více než deseti druhy specialit, jedná se tak o největší grilování čerstvých mořských ryb a darů moře v ČR.

Ve dnech 24. - 25. září si na své přijdou brněnští milovníci rybích specialit. Budou moci na Slovanském náměstí ochutnat celou řadu grilovaných mořských ryb. Na Slavnostech moře nebude chybět ani ústřicový bar a pestrá nabídka nápojů – od italského Prosecca či Aperolu přes moravská vína až po lokální pivo nebo kvalitní kávu.

Nudit se nebudou ani nejmenší návštěvníci, pro něž bude připraven doprovodný program" uvedl Martin Baráček, spolumajitel rodinné firmy Ocean48, která má v současné době několik poboček v Brně, chystá expanzi do Prahy a věnuje se firemnímu cateringu.

Pořadatelé na zářijových rybích slavnostech očekávají účast přes 10 tisíc návštěvníků. „Na gastronomické mořské vlně jede Brno díky otevření první prodejny mořských ryb Ocean48, kdy v roce 2012 začala tradice pátečních grilování na Minské. Velký zájem návštěvníků si v následujících letech vyžádal uspořádání celodenních akcí pod značkou Slavnosti moře," vysvětlil Baráček.

Jako jedna z mála gastronomických akcí je vstup na akci zdarma pro všechny, platit za pokrmy se dá pomocí speciálních čipových karet, které je možno pořídit ve všech provozech Ocean48 a v samotném místě konání.

Karty lze dobít kdykoli v uvedeném období před akcí. Přímo na akci je možné nabití kartou i hotovostí, z kapacitních důvodů však pořadatelé doporučují tak učinit již předem. Ceny jednotlivých jídel se budou pohybovat okolo 150 korun, všechny pokrmy bude možno si nechat zabalit s sebou.

Více informací o události můžete nalézt na FB události nebo přímo na webových stránkách akce.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...