Jsem normální a nebudeme dělat nic. Jaká jsou nejpodivnější hesla kandidátů do Senátu?

Jsem normální, zrušme Senát či volte štiku místo pětikolky. Taková jsou hesla, která si pro komunální či senátní volby zvolili někteří z kandidátů, případně tak učinily jejich politické strany. CNN Prima NEWS přináší výběr těch nejpodivnějších.

„Odvaha zezelenat naše město, nejen kácet,“ zní heslo Pirátů v Uherském Hradišti, přičemž na jednom z billboardů se objevil bývalý poslanec František Elfmark. Poznat ho je ovšem mírně ztížené, protože právě v duchu zmiňovaného hesla se z něj na billboardu stal Hulk, tedy proslulá komiksová postava vzteklého zeleného siláka.

Za stromy zničené zelenou-obludou®™ (a snížení množství náhradní výsadby dle stávajícího zákona) 😉

Posted by Český politický bizár on Sunday, September 11, 2022

S úsměvným plakátem přišel kandidát do Senátu za hnutí PRO Jaroslav Telecký. „Štve tě ‚pětikolka‘? Vol štiku do Senátu,“ zní slogan Teleckého. Pětikolkou je míněná vládní pětikoalice, která je na jeho plakátu znázorněna, kterak jede na dlouhém kole. Co na něm dělá ona zmíněná štika, není příliš jasné.

VOLŠTIKU DO SENÁTU!

Posted by Český politický bizár on Tuesday, August 30, 2022

„Milujeme Prostějov, ve kterém se bezpečně žije,“ stojí na plakátu lokálního hnutí PV z Prostějova. To by samo o sobě bylo v pořádku a ničím by to nevybočovalo. Problémem jsou však želízka a zbarvení pozadí, což mnohým lidem podle jejich slov evokuje porno či dokonce sado-maso salónek.

Jaká je vaše první asociace? 🧐

Posted by Český politický bizár on Tuesday, August 23, 2022

Na další bizarní billboardy a plakáty se podívejte v naší galerii výše.

Tagy:
plakát Uherské Hradiště volby Česká pirátská strana senát Prostějov billboard František Elfmark komunální volby 2022 senátní volby 2022