Suzy Cortez se pochlubila žhavou fotkou na Instagramu

Přidat na Seznam.cz

Suzy Cortezová je fitness modelka, celebrita sociálních médií a sportovní televizní moderátorka pocházející z brazilského města Campinas. Je známá především díky vítězství v soutěži Miss BumBum Brazil 2015. A na svůj titul může být právem pyšná. Co sdílela s fanoušky?

Od mládí se Suzy stala fanouškem sportu a začala se věnovat fitness modelingu s cílem časem začít kariéru v televizi, o čemž snila už jako dítě. Suzy se to nakonec podařilo a obrátila se na sociální média, aby šířila své poselství – inspirovala ostatní, aby následovali své sny a dosáhli velkých věcí na své cestě za fitness.

Na instagramový profil před několika hodinami postnula fotku, kde vystrkuje svůj krásný zadeček. Slavná ,,misska“ se nebojí pochlubit svým krásným tělem a to ani na sociálních sítích.

K fotce napsala: ,,Bora?“, což znamená v překladu lepší. Není tedy pochyb o tom, že modelka ví, jak své fanoušky nejvíce potěšit. Pod postem se objevují chvályhodné komentáře.

A ani se nedivíme. Modelka je totiž opravdu sexy a své fanoušky dokáže každým postem nažhavit. Uvidíme, s čím přijde příště.

Zdroje: Instagram, Greatestphysiques