InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalisté plánského B-týmu zkrotili Červeného koně. Střelci v okrese pálili ostrými

TÁBORSKO – Pátému dějství okresních fotbalových soutěží na Táborsku se nuda vyhnula velkým obloukem. Nebyla nouze o překvapení a střelci se nebývale činili. Ve čtrnácti odehraných střetnutích padlo celkem 76 branek a hned sedm hráčů zaznamenalo tři a více přesných zásahů. Z týmového pohledu uložili nejhodnotnější příspěvek do této skvostné gólové sbírky fotbalisté Myslkovic, kteří se na hřišti trápících se Malšic trefili devětkrát. Senzační výsledek se narodil v Ratibořských Horách, jejichž reprezentanti rozdrtili do té doby vedoucí mužstvo okresního přeboru z Březnice 7:0. Ve III. třídě už zůstal bez poskvrnky jediný tým, a to Borotín. Zatímco jasně ovládl duel ve Stádlci, Měšice remizovaly v Makově a Sviny poztrácely všechny body v lese u Vlkova. V nejnižší soutěži se znovu odehrála výuka fotbalu v Lomu. Tentokrát si parta hráčů se zkušenostmi z podstatně vyšších soutěží smlsla na táborském Olympu.

Web JcTED.cz tentokrát navštívil zápas III. třídy mezi Červeným koněm Tábor a rezervou Plané nad Lužnicí. Domácí hráči v něm chtěli připojit další body k dosud jedinému „sirotkovi" a dotáhnout se na rovněž poměrně chudého soupeře. Ten měl ale utkání od začátku pod kontrolou a především zásluhou hattricku Josefa Drtiny ho dotáhl k vítězství 3:1.
 SK Červený kůň Tábor – TJ Sokol Planá nad Lužnicí B 1:3 (1:2), branky: 39. Kášek – 11., 28. a 65. Jos. Drtina, rozhodčí Pinc, hráno bez karet, 40 diváků).
 Červený kůň Tábor: Ridzoň – Novák, Veselý, Šimák, Machander, Spivak, Kášek, Habich, Veleba, Makal, Mazour, Walla, L. Baborský.
 Planá nad Lužnicí B: Zeman – Vaňásek, Havel, Kolský, Fiala, Handrejch, Žatecký, Novák, Broukal, Drtina, Kolář, Štiak.

Po závěrečném hvizdu se hodnocení zápasu ujali kapitáni obou mužstev a někdejší spoluhráči z tehdy divizních táborských „Vodníků", domácí Josef Makal a plánský David Havel. Naleznete ho na stránkách čtvrtečního Týdeníku Táborsko, stejně jako pravidelný servis z průběhu okresních soutěží včetně rubrik Hráč kola a Tým kola.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Debakl 

    Reagovat

     

    Tak hlavně že trenér Březnice po zápase s Bechyní prohlásí do novin, jak týmy proti nim moc bodovat nebudou - pak přijedou další víkend do R. Hor a dostanou tam sedmičku :D

    Vloženo 27.9.2022 08:08:11

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace