Novým členem AKA se stala agentura World of Online

pátek, 30. září 2022, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Asociace komunikačních agentur přijala do svých řad digitální agenturu World of Online.

Zdroj: FB World of Online

Zdroj: FB World of Online

Asociace komunikačních agentur (AKA) rozšířila své řady o digitální agenturu World of Online. Ta se tak stala čtvrtou agenturou, která letos do AKA vstoupila. Celkem má AKA v současnosti 48 členů. 

World of Online (WOO), která se specializuje na digitální marketing, byla přijata do AKA na svém zářijovém prezidiu. Na trhu působí agentura již od roku 2017 a zaměřuje se především na online kampaně, sociální sítě a influencer marketing. Zkušenosti má s více než 600 influencer kampaněmi v Česku i zahraničí. 

WOO vedeme jako společensky odpovědnou agenturu. Abychom mohli něco změnit nebo mít vliv na kultivaci vztahů mezi agenturami a zadavateli, musíme být součástí většího celku. AKA nám přijde jako to správné místo, kde budou naše názory slyšet. Budeme se aktivně podílet na jejím fungování a vést dialog s kolegy z ostatních agentur,“ říká Petr Srna, CEO WOO.

„Každý nový člen může agendu AKA obohatit o nové impulsy. Zejména mladé, dynamické agentury, jako je World of Online, asociaci s dlouhou tradicí neustále posunují,“ dodává ředitel AKA Marek Hlavica. 

-stk-