STALO SE: Děti v Mostě zachránily život pobodanému muži. Radnice mladé hrdiny ocenila
Vedení Mostu se setkalo se zachránci lidského života. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Most - V Mostě žijí mladí hrdinové, kteří zachránili lidský život. Nyní je za jejich příkladný čin ocenilo vedení města.

Co se stalo? Bylo odpoledne, polovina srpna. Parta čtyř dívek a jednoho chlapce byla poblíž večerky u Kahanu. Kousek od nich došlo k potyčce mezi dvěma muži, která vyvrcholila pobodáním staršího z nich.

Děti neváhaly a poskytly mu pomoc. Hlavní aktérkou při tom byla studentka mostecké střední zdravotnické školy. "Jeho život byl zachráněný v podstatě v poslední chvíli," uvedl vrchní komisař mostecké policie Jaroslav Hotový.

Mladí Mostečané navíc poskytli policistům důležité svědectví. "Myslím si, že jsou to obrovské hrdinky. Je dobře, když máme takhle úspěšné studenty, kteří se nejenom naučí jak zachraňovat lidský život ve škole, ale že to jsou pak schopni aplikovat v praxi," uvedla náměstkyně primátora Markéta Stará.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru