Město Bílina hledá vánoční strom. Může to být klidně ten váš
Ilustrační foto CC0
Teplice

Bílina - Město Bílina uvedlo na svých facebookových stránkách, že hledá pro náměstí v Bílině vánoční strom. Pokud máte na svém pozemku jehličnatý strom, který byste chtěli pokácet, může to být právě ten váš, který bude stát o Vánocích na náměstí.

Pro vánoční strom je potřeba splnit určitá kritéria a ten musí být:
1) rovný (jednokmenný)
2) minimálně 8 metrů vysoký
3) rovnoměrně zavětvený (bez „děr" v koruně)
4) ideálně samostatně stojící
5) dobře přístupný pro těžkou techniku (jeřáb, auto s vlečkou)
6) bez suchých větví, hnědého jehličí či jiných zjevných vad

Pokud máte takový strom a chtěli byste, aby právě on stál o vánočních svátcích na náměstí v Bílině, neváhejte kontaktovat oddělení životního prostředí (kontaktní osoba: Ing. Helena Volfová, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.č. 417 810 875).

V případě, že bude jehličnatý strom vybrán, nabízí město vyřízení všech formalit a zajištění pokácení tohoto stromu včetně úklidu po kácení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru