Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Chtěla novou střechu, proto přišla o život. Kdo stojí za vraždou důchodkyně vyšetří Policie Modrava

Seriál Policie Modrava se přehoupl do své druhé půlky a v neděli čeká diváky už šestá epizoda s názvem Peníze na střeše. Policejní sbor pod velením kapitánky Vinické (Soňa Norisová) bude muset vyřešit případ mrtvé důchodkyně. Marie Štěpánková byla nalezena bez známek života a všechno nasvědčuje tomu, že jí na onen svět někdo dopomohl.

 Zavražděná Marie neměla s nikým žádné velké konflikty, takže to vypadá, že motivem k vraždě mohl být poměrně významný finanční obnos. Důchodkyně totiž měla doma připravených 300 tisíc v hotovosti, které plánovala využít na opravu střechy. Peníze zmizely, takže vyšetřovatelé se pochopitelně jako první zaměřují na příbuzné a známé oběti, kteří se mohli ocitnout v dluzích a menší finanční injekce by jim přišla vhod. Při vyšetřování tradičně nikdo nic neví a všichni mlží, ovšem potřebujete-li na vesnici něco zjistit, není lepší místo, kam zajít, než místní hospoda. A právě ta nakonec sehraje až překvapivě významnou roli v rozuzlení případu.

V šesté epizodě je i silná vztahové linka mezi Janou Vinickou a Petrem Gabrielem, kterého hraje mnichovský herec Florian Stadler„Vždy jsme se se Soňou setkávali den před natáčením a procházeli jsme scénáře. Také jsme byli hodně v kontaktu na WhatsAppu, kde jsme si posílali namluvené zprávy, abychom slyšeli ještě před samotným natáčením text v cizím jazyce,“ vzpomíná Němec a dodává: „Velmi se mi v České republice líbilo. Byl jsem v Praze, Karlových Varech a v Plzni. Natáčení na Šumavě pro mě bylo trošku jako dovolená. Je tam opravdu krásně.“

Kdo zavraždil důchodkyni a jestli za jeho činem skutečně stála touho po penězích se diváci dozvědí už v neděli 9. října ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

Foto: archiv TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *