Canon v kampani radí, jak na správné fotky

sobota, 8. října 2022, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Cílem nové kampaně značky Canon je oslovit především začínající fotografy a zákazníky, kteří si nechtějí uchovávat fotografie jen digitálně.

Zdroj: Canon

Zdroj: Canon

Novou kampaní „Perfektní vzpomínky“ chce Canon vyzdvihnout roli fotografií. Oslovit tak chce především začínající fotografy a zákazníky, kteří si nechtějí uchovávat si nechtějí uchovávat své zážitky a vzpomínky pouze digitálně.

V kampani vystoupí známí čeští fotografové – Tomáš Třeštík, Martin Rak, David Turecký a Tomáš Lébr. Ve čtyřech dvouminutových videích, která jsou doplněná o rozhovory, se od nich diváci dozví, jak správně fotit přírodu, portréty, jídlo a sport bez nutnosti profesionálního vybavení. Kampaň graduje ve čtyřech segmentech po celé dva měsíce, od začátku října až do prosince. 

Zatímco Tomáš Třeštík poradí, jak pořídit dokonalý portrét, Tomáš Lébr naučí, jak správně fotit objekt v pohybu. Dobrodruhy a foodies osloví Martin Rak a David Turecký, kteří ukáží, jak správně fotit přírodu a jídlo. 

Kampaň se objeví v tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích. V online médiích bude nasazena na webech Seznam.cz, iDnes.cz, Deník.cz, Dotyk.cz, National-Geographic.cz či Blesk.cz, a také u partnerů, například v síti Datart, FotoŠkoda, CEWE Fotolab a Megapixel. 

Pod kampaní je podepsána agentura Emperium. Režie se ujal Jiří Zykmund. 

-stk-