Celebrity

9. října 2022 06:00

Karolína Oehmová

Míša Petřeková odtajnila přítelovy touhy: Chtěl by třeba pět dětí. Plánují rodinu?

Michaela Petřeková promluvila o dětech

Michaelu Petřekovou (25) mohli diváci oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady jako Markétu vidět v přítomnosti dětí. Jak si s nimi rozuměla a plánuje vlastní rodinu?

Coby protivná Markéta neměla Michaela Petřeková děti svého seriálového partnera a soudce Petra příliš v lásce. Jakmile se ale vypnuly kamery, vztah herečky Míši Petřekové k dětem byl úplně opačný. „Mám je moc ráda, jsou to takové opice. Občas to bylo náročné, aby udržely pozornost a my s nimi tu živelnost, protože přece jenom mají mnohem víc energie. Bylo to ale super. Myslím, že jsme si dost přirostli k srdci,“ prozradila herečka v live streamu pro Prima Ženy.

S dětmi hraje na place, vlastní zatím nechce

Sama ale zatím o rodině neuvažuje, s dětmi si vyhraje dost na place. „Mám to štěstí, že s dětmi hraji dost, sama bych je ale ještě nechtěla. Myslím, že to s nimi umím a jsem mateřský typ, mám ale ještě čas. Vypůjčit si a odevzdat,“ směje se Petřeková, která si zatím s partnerem užívá bezstarostného života.

Možná to ale nebude dlouho trvat a přece jen se dočkáme oznámení těhotenství. Míšin přítel by prý totiž na potomcích nešetřil. „Chtěl by třeba pět dětí. Ať si to ale porodí sám a já to potom budu vychovávat s ním. Bavili jsme se, že bychom do budoucna chtěli děti. Zatím jsme ale oba mladí, jdeme za kariérou. Chceme toho ještě spoustu zažít a mít svobodu,“ prozradila sympatická herečka, na kterou se diváci mohou po pauze opět těšit v seriálu z prostředí zoologické zahrady.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.