9. 10. 2022

Novinka pod lupou: East New York (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název East New York
Žánr drama, policejní
Stanice CBS
Premiéra 2. 10. 2022
Vysílání neděle
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Nedávno povýšená policejní kapitánka z východního New Yorku Regina Haywoodová vede různorodou skupinu policistů a detektivů, z nichž někteří váhají s nasazením jejích kreativních metod služby a ochrany.

Trailer

A jaký je náš ortel?

New York je drsné místo. Nádherné na pohled, ale hodně drsné na život. Ohledně kriminality v New Yorku už vzniklo nespočet policejních seriálů. Čím se liší tato novinka?

Upřímně, vůbec ničím. Máme tady spoustu postav z policejních a detektivních jednotek, kteří působí právě v jednom společném okrsku. Nově příchozí velitelka se snaží prosadit nějakou spravedlnost, pokouší se vyčistit policejní sbor a soustředit se na poctivější práci podle zákona.

Epizoda utekla rychle, ale nic moc jsem si z ní neodnesla. Postavy mi nepřišly natolik zajímavé, abych se o nich chtěla dozvědět něco víc, a případ tak nějak plynul bez větších emocí. Myslím, že zítra už ani nebudu vědět, co se tam vlastně dělo.

  • New York
  • typická kriminálka
  • nevýrazné postavy
  • nevýrazný příběh
  • nedokáže upoutat pozornost
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu