InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • To je andělení!

    neděle 5.5 14:30 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Pohádková neděle pro děti.

  • Výlet k pramenům řeky Volyňky

    neděle 5.5 7:20 - Volyně – sraz na vlakovém nádraží

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vimperk slaví druhou výhru v řadě, jediným stínem bylo zranění gólmana

VIMPERK – Přání splněno! Fotbalisté vimperského Šumavanu si připsali druhé vítězství v řadě, navíc s nulou vzadu. Na body z Blatné dokázali navázat v sobotu 8. října v domácím prostředí, kde díky gólu Ondřeje Vlka z 16. minuty zdolali Planou u Českých Budějovic. Jedinou kaňkou bylo zranění brankáře Jakuba Formánka, kterého odvezla záchranka kvůli poranění hlavy. Spoluhráči mu přejí brzké uzdravení a tyto tři body se rozhodli věnovat právě jemu.

8. kolo I. A třídy (sk. A), sobota 8. října:

TJ Šumavan Vimperk – SK Planá u Českých Budějovic 1:0 (1:0).

Branka: 16. O. Vlk. Rozhodčí: Dimitrov – Hošek, Albert. ŽK: 1:2 (63. Novotný – 44. Jánošík, 67. Kořínek). Přihlíželo 100 diváků.

Vimperk: Jak. Formánek (74. Svěchota) – Pankratz (46. Benda), Jan Formánek, Chvosta, Čech – Vintr, Rod, Novotný (85. Císař), Málek (61. Vondrášek) – O. Vlk (90. J.  Uhlík), Frček.

Planá u Českých Budějovic: Hotový – Lacko, Cimerhanzl, Motyka, Carda, Jánošík, Pajerský (81. Pintér), Pešek, Plojhar (67. Tibitanzl), Kořínek, Hotový (61. Šteyer).

Lukáš Sýs, trenér Vimperka: „Konečně jsme dokázali doma vyhrát. Škoda, že jsme neproměnili ještě alespoň jednu z mnoha šancí, které jsme si vytvořili, ale nakonec výhru 1:0 bereme všema deseti. Soupeř trefil třikrát tyč, takže konečně při nás stálo i štěstí. Naši kluci makali a musím je všechny pochválit. Věřím, že se utkání líbilo i divákům, protože se hrálo nahoru dolů a na obou stranách bylo vidět dost šancí. Bohužel se nám zranil v 74. minutě, po důrazném zákroku hostujícího hráče, náš brankář Jakub Formánek a byl s otřesem mozku převezen do nemocnice. Kubovi přeji brzké uzdravení. Do brány tak musel naskočit dorostenec Lukáš Svěchota a do závěrečného hvizdu už udržel čisté konto. Slavíme tak druhou výhru v řadě, moc si jí proti kvalitnímu soupeři z Plané ceníme.“

Deváté kolo zavede Vimperk v sobotu 15. října do Vodňan. hrát se bude od 15.30 hodin.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Tak Tak 

    Reagovat

     

    Bohužel opakovaně oprávněně (viz zápisy KRaD) neuznaný regulérní gol (ofsajd), penalta ruka…

    Vloženo 15.10.2022 14:13:15

  • Tak 

    Reagovat

     

    Prej se tam Plánskej škrtič - trestanec zase kravil vůči rozhodčímu. Měli by ho opepřit a přidat mu další trest.

    Vloženo 10.10.2022 20:19:06

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace