InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ivana Říhová: Muzeum v proměnách času (1967-2024) – historická přednáška

    Úterý 21.5 17:00 - Strakonice, Šmidingerova knihovna

  • Klub deskových her

    Úterý 21.5 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborsko poprvé v sezoně vstřelilo více než gól a v souboji s Třincem prodloužilo domácí vítěznou sérii na tři utkání

TÁBOR - Důležitý souboj dvou týmů nedaleko od sestupových pozic nabídlo nedělní odpoledne v Táboře, kde se svěřencům trenéra Romana Nádvorníka postavil Třinec. Domácí lodivod před zápasem zmínil, že jeho tým musí přidat v ofenzivní části hry. Věřil ve zkušenost útočníků a branky od jednoho z nich se dočkal už v 5. minutě. Martin Nešpor se u tyče zorientoval nejlépe a sérii tří rohových kopů zakončil vedoucí brankou. Neutekla ani půlhodina a domácímu mužstvu se povedlo něco, na co čekalo Táborsko v předchozích deseti zápasech marně – vstřelilo i druhý gól. Varačkův centr zprava našel na přední tyči Sy Babacara, jehož teč hlavou skončila v třinecké síti. Hosté se dostávali do šancí velmi obtížně a gólman Adam Zadražil těžkou práci neměl, přesto se mu čistý štít udržet nepodařilo. V závěrečných minutách nedosáhl na přízemní střelu Dominika Straňáka, více už ale Třinečtí nestihli – 2:1. V příštím kole se Táborsko představí v sobotu 15. října na Julisce proti Dukle.

 

FC Silon Táborsko – FK Třinec 2:1 (2:0), branky: 5. Nešpor, 29. Babacar – 84. Straňák, rozhodčí Machálek – Mikeska, Pospíšil, ŽK (2-6): 43. Bezpalec, 92. Plachý – 27. Brak, 55. Hýbl, 69. Holík, 71. Kateřiňák, 75. Foltyn, 77. Straňák, 667 diváků.

FC Silon Táborsko: Zadražil – Plachý, Navrátil, Bederka, Tusjak – Kone, Varačka (90+4. Alexandr), Bezpalec, Babacar – Nešpor (77. Kosek), Ledecký (61. Kopřiva).

FK Třinec: Hasalík – Straňák, Foltyn, Hýbl (71. Tandara), Brak – Habusta, Holík, Kateřiňák (80. Samiec), Gembický (71. Obadal), Szewieczek – Juřena.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k duelu Táborska s Třincem další podrobnosti.

Trenér Táborska Roman Nádvorník zhodnotí povedený vstup do zápasu a okomentuje změnu taktiky soupeře, který po přestávce významně zjednodušil hru.

Útočník Táborska Martin Nešpor přiblíží rychlý nástup do zápasu, stejně tak zmíní, jak pro něj bylo těžké sledovat z lavičky závěrečné minuty, kdy se hnal Třinec za bodem.

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace