Lounská rodačka Jana Sečanská vydala knihu. V Příběhu jedné hudební cesty popisuje svůj život zaměřený na hru na flétnu
Foto: L. Bába
Louny

Louny - V Galerii města Loun spatřila světlo světa kniha lounské rodačky a hudební pedagožky Jany Sečanské, v níž mapuje včetně fotodokumentace svůj bohatý umělecký život zasvěcený zvláště hře na flétnu, potažmo svým žákům ať už na základní škole či v „lidušce“ (LŠU, ZUŠ).

Při křtu knihy Příběhy jedné hudební cesty v Lounech vydané ve spolupráci s Městem Louny se role kmotrů společně s autorkou ujali starosta města Pavel Janda, místostarosta Vladimír A. Hons a kurátor GAML Vladimír Drápal.

Pokud jste se nemohli slavnostního podvečera zúčastnit, máte možnost přijít 8. listopadu v 16:30 hodin do kostela Církve čs. husitské, kde paní Sečanská v rámci cyklu přednášek Spolku rodáků a přátel města Loun a okolí bude nejen vyprávět o své více než dvacetileté učitelské praxi, ale připojí i koncertní část.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru