Česká moderátorka Inna Puhajková šokuje utajeným rozchodem!

Přidat na Seznam.cz

Oblíbená česká moderátorka a modelka Inna Puhajková se nedávno svěřila s tím, že se jí v lásce nedaří. Co se jí naopak podařilo, bylo držet půl roku v tajnosti, že je znovu single.

I když má za sebou Inna několik vážných vztahů, nikdy to nedotáhla ke svatebnímu oltáři. V minulosti randila například s Jaromírem Jágrem, ale od hokeje přesedlala k fotbalu a nějakou dobu chodila s Petrem Tlustým. Ale ani tento vztah nevydržel a Inna se objevila v náručí manažera a milovníka hokeje Jiřího Rákosníka, který se zprvu zdál být panem Božským.
Její sociální sítě byly zalité fotografiemi z luxusních dovolených a vše se zdálo být naprosto ideálním. To ale jako kdyby se ze dne na den změnila a Puhajková přestala chvíle ze společného života sdílet. Co se stalo?

„Ano, je to pravda… Už je to pár měsíců, tak už asi není potřeba to dál tajit,“ svěřila se o rozchodu Blesku.

Zdá se ale, že se dlouhovlasá kráska z rozchodu už oklepala. Její sociální sítě opět zaplňují fotografie, ale tentokrát pracovní. V posleních měsících se pohybuje jako jedna z moderátorek u MMA organizace RFA, píše Kafe. Dokonce se už také několikrát ukázala na řadě galavečerů, kterých se účastní rádi i sportovci, a tak je možné, že Inna najde znovu štěstí v náručí některého z nich. A my jí to rozhodně přejeme!

Zdroj: blesk.cz, kafe.cz, Instagram