Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Ode dneška v prodeji. Tohle chcete zažít! Více zde.

Představujeme osobnosti na BFC Cup Fitness Show 2022 (I.)

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže


POHÁROVÉ SOUTĚŽE
Diamond Cup Prague: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisíabs.
videa mužů - kultur., klasika, physique + muscular phys., class. phys.
videa žen - bikiny, bodyfitness, physique + fit model, wellness + páry
Elite Pro: výsledkyfotovideo kulturistikavideo bikiny
Fitness Mania Classic Kladno: propoziceinfostartovkyvýsledkyfoto I. foto II. zákulisí
Elite Pro: výsledkyfoto
Partner Cup Čelákovice: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí
GP Fitness Brno: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí
GP PEPA Opava: propoziceinfostartovkyvýsledkyfoto
Elite Pro: výsledkyfoto
Beautiful and Strong Ústí n.L.: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí
BFC Cup Liberec: propoziceinfostartovkyvýsledkyfotozákulisí exhibice

[Text: Petr Března] Blíží se 8. ročník mezinárodní soutěže BFC Cup Fitness Show, která se uskuteční 3. prosince 2022 v Liberci. Dovolte mi, abych Vám postupně představil účastníky profi bodybuilding exhibition show.


Celý tým Ronnie.cz bude samozřejmě včetně fotografa na místě, takže se můžete těšit na výsledky soutěže a fotografie již týž den!


První z účastníků, monstrózní Illia "Golem" Yefimchyk, je hlavním ambasadorem této události. Mnozí z Vás ho můžete znát ještě jako majitele Eagle Fitness Praha, kdy v roce 2012 otevřel tuto hardcore posilovnu. V té době ještě nebyl tolik znám jako přední ikona bodybuilding scény. Teprve kolem let 2017 - 2018, kdy Illia dokázal udělat progres přibližně ze 100 kg na 140 kg, se o něj začaly zajímat různé firmy z oblasti sportovní výživy. Illia měl ale větší cíle než spolupracovat s tuzemskou firmou, proto když dostal nabídku od známé značky 5% Nutrition, neváhal se odstěhovat do USA a stal se tak hlavní tváří této proslulé značky. To bylo v roce 2019, kdy začala jeho nová cesta. Za tu dobu Illia nabral dalších 30 kg a vážil neuvěřitelných 170 kg! To mělo za následek obrovský obdiv a zájem ze strany vystavovatelů různých fitness veletrhů a pozvánky se jen hrnuly. Díky své muskulatuře a výkonům dostával nabídky i na společné tréninky s nejznámějšími profi kulturisty a siláky z celého světa, jako jsou například Mike O'Hearn, Blessing Awodibu, Larry Wheels a jiní. "Flex" Lewis Illiu pozval a dal mu členství ve své posilovně The Dragons Lair Gym, kde Illia strávil nejdelší čas, co byl v USA, kde měl perfektní podmínky k sebezdokonalování. V roce 2021 se Illia rozhodl pro další krok ve své kariéře. Přestěhoval se do Dubaje, kde nadále tvrdě trénuje v posilovně Binous Gym. Založil vlastní značku oblečení Golem Sports Wear a sportovní výživy GSS Lab, které bude vystavovat na BFC Cup Fitness Show. Můžete se těšit na aktuálně 165 kg vážícího "Golema", který bude mít seminář společně s Pavolem Jablonickým v přestávce soutěže.

Zmíněný Pavol Jablonický je druhým ambasadorem soutěže BFC Cup Fitness Show. Pavol je vůbec největší československá legenda kulturistiky a není ho potřeba nikterak představovat. Jestli se mezi Vámi najde někdo, kdo nezná Pavola Jablonického a sleduje kulturistickou scénu, měl by se stydět! Pavol se narodil 24. ledna 1963 na Slovensku a je bývalý slovenský profesionální kulturista, nyní s českým občanstvím. Je také bývalým státním trenérem svazu kulturistiky a fitness. Pavol se stal mistrem Československa, mistrem Evropy a dvojnásobným mistrem světa! Stal se účastníkem 34 Pro show, z toho 6x účastníkem Mr. Olympia, kde jeho nejlepším umístěním bylo 11. místo. Je ale potřeba zdůraznit, že v té době Pavola přemohli jen takoví velikáni, jako byli Ronnie Coleman, Jay Cutler, Gustavo Badell, Dexter Jackson, Marcus Rühl, Günter Schlierkamp, Chris Cormier, Dennis James nebo Victor Martinez. Mezi jeho nejlepší umístění v profi divizi patří vítězství na Hungarian Pro Invitational, Grand Prix Maďarsko, Toronto Pro Invitational nebo dvakrát 2. místo na Night of Champions.

Další zajímavou osobností je třiatřicetiletý profesionální kulturista ve federaci IFBB Elite Aleksei Kuznetsov. Pochází z Ruska, se svojí manželkou a dvěma dětmi (dcera a syn) žije v Petrohradu. Trénuje v posilovně Sport Life 5 dní v týdnu a kulturistice se věnuje přes 18 let. Jeho největší úspěch je bronzová medaile z mistrovství světa profesionálů. Mimo soutěžní sezónu váží úctyhodných 128 kg a na soutěži 120 kg. V dietě má nejradši turecké masové koule a mimo dietu gruzínské knedlíky khinkali, plněné masem a kořením. Jeho koníčkem je fotbal, který v mládí hrál profesionálně.

Osobností číslo čtyři je Michaela Kinc, naše úspěšná závodnice v kategorii figure. Michaele je 43 let a žije se svými dětmi (dcera a syn) v Brně, kde pravidelně navštěvuje Gibu-X-Gym Fitness. Její nejlepší výsledky jsou vítězství na MČR 2014, 2. místo na MS 2014, 2. místo na MS 2015 v Dubaji, 1. místo na Diamond Cupu Hungary a zisk Pro karty. Ve federaci NPC 1. místo na EVLS Prague Amateur 2022, 2. místo na NPC Poland 2022. Její soutěžní váha je 65 kg a mimosoutěžní 75 kg. V přípravě trénuje 4+1 a mimo přípravu 4x do týdne. Její oblíbená potravina je arašídové máslo a zajímavostí je fakt, že nesnáší kuřecí maso, takže přípravu si opravdu doslova protrpí. :-) Mezi koníčky patří myslivost a les.

Pětici z plakátu uzavírá hodně zajímavý host Rubiel Mosquera, přezdívaný "The Neckzilla", který pochází z Kolumbie, ale žije ve Španělsku ve městě Marbella. Podle jeho slov je to jedno z nejhezčích míst na světě. Tento 27letý profesionál IFBB Elite na poslední soutěži navážil 125 kg (aktuálně 132 kg) a trénuje v posilovně Real Club Padel Marbella, kde má ty nejlepší podmínky, konkrétně si pochvaluje vybavení, které je od značky Etenon Strength. Mezi jeho nejlepší výsledky patří vítězství z roku 2021 na Sudamerica Championships a čerstvě 4. místo z Arnold Classic Europe. Jeho nejoblíbenější jídlo v dietě jsou ryby, v objemu se snaží jíst čistě, ale nemá problém s cheat meals. V současnosti žije sám v pronájmu a snaží se sehnat lepší práci, aby si mohl pronajmout dům. Má rád rybaření a hudbu, ale momentálně nemá na koníčky moc času.




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie