VÍME PRVNÍ: ANO obětovalo lídryni Žďáru nad Sázavou Ludmilu Řezníčkovou

Místostarostka Žďáru nad Sázavou Ludmila Řezníčková rezignovala na funkci oblastní předsedkyně hnutí ANO ve Žďáru nad Sázavou a oznámila odchod ze strany. Nástupcem Ludmily Řezníčkové ve funkci místostarostky by měl být krajský manažer hnutí ANO Jaroslav Hedvičák.

„Byla jsem obětována, i když jsem dokázala svým jménem a programem zvýšit počet mandátů zastupitelů ze čtyř na šest,“ zmínila Ludmila Řezníčková v rezignačním dopise.

Pro Ludmilu Řezníčkovou bylo povolební vyjednávání o složení radnice ve Žďáru nad Sázavou velmi smutná záležitost, v jejímž průběhu najednou zjistila, že lidé, které považovala za svoje kamarády jednají ve „jménu většího dobra“ a jsou schopni zapomenout na přátelství, lidskost nebo výsledky práce pro město a hnutí.

“ Samozřejmě, že jde vždy o kolektivní práci, ale lídr nese tíhu největší,“ uvedla Řezníčková.

Politika je podle Řezníčkové tvrdá disciplína. Zákulisní hry jsou v ní na denním pořádku, pronáší se lži a polopravdy. “ Já to ale brala jako příležitost pro to ji polidštit, dokázat velké věci čistou cestou a bez lží. Myslím, že se mi hodně věcí podařilo a teď je čas na to, abych předala svoji práci někomu jinému,“ dodala Řezníčková.

“ Mám radost, že Hnutí ANO pokračuje ve vedení Žďáru nad Sázavou. Kolegovi Hedvičákovi jsem popřála mnoho úspěchu v pozici místostarosty města,“ uvedla poslankyně hnutí ANO Monika Oborná.

Vyjádření místního předsedy hnutí ANO ve Žďáru nad Sázavou se nepodařilo získat z důvodu dovolené. Telefon nezvedal ani nástupce Ludmily Řezníčkové ve funkci místostarostky Jaroslav Hedvičák.

Vyjádření představitelů hnutí ANO zjišťujeme.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů