Kate Middleton: „Urážlivé“ komentáře Williamových přátel na její adresu

Přidat na Seznam.cz

Kate Middletonová a princ William se vzali 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství.

Kate Middletonová a princ William jsou od svého královského svazku před jedenácti lety jedním z nejvýraznějších párů britské monarchie. A to z dobrého důvodu. Nejstarší syn princezny Diany, první v pořadí následnictví trůnu po smrti královny Alžběty II., je předurčen k tomu, aby se jednoho dne stal budoucím anglickým králem a jeho manželka budoucí královnou.

Osud, který je naplánovaný, ale který se neobešel bez nástrah. Jestliže jsme se před několika dny dozvěděli, že král Charles si své snachy Kate ne vždy vážil, zdá se, že ani rodina jejího manžela si princezny z Walesu nevážila.

Urážlivé komentáře na její adresu

Médiím řekla, že přátelé prince Williama se v mládí chovali ke Kate Middletonové „snobsky“. A to zejména tehdy, když se vydal do nočního klubu Boujis, který se nacházel v londýnské čtvrti West Kensington a v té době jej navštěvovala anglická aristokracie. Williamovi přátelé si prý poněkud sarkasticky šeptali, když Kate chodila do nočního klubu Boujis v západním Londýně. Je to trochu hanlivý odkaz na kariéru Carole Middletonové jako letušky. Předtím, než zbohatla se svým podnikem Party Pieces, pracovala Kateina matka Carole Middletonová jako letuška – svého manžela a otce svých dětí Michaela Middletona poznala při práci.

Začátkem tohoto měsíce Katie Nichollová přišla s odhalením o králi Karlovi III., když uvedla, že Kate Middletonová mu ne vždy ležela na srdci. Prý Charlesovi někdy vadí, že se Kateiným šatům dostává více mediální pozornosti než jejím dobrým skutkům. To však panovníkovi nebrání v tom, aby své snaše poskytl významné místo v královské rodině.

Zdroje: Elle, express