Patricie Pagáčová se proměnila v mořskou pannu. Její fotografie sklidila úspěch i kritiku

 Celebrity 
14. října 2022 09:00 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Patrície Pagáčová ohromila fotkou, na které se proměnila v mořskou pannu Nextfoto
Sympatická herečka Patricie Pagáčová, která se proslavila v seriálu Ulice, předvedla ladné křivky pod vodou. Během chvilky se proměnila v mořskou pannu a bez problému mohla konkurovat disneyovské Ariel. Nejedná se o film ani fotomontáž, plavovlasá herečka se ponořila pod hladinu a s fotografkou Lucií Drlíkovou nafotila nádherné snímky.

Patricie Pagáčová prošla v posledních letech obrovskou proměnou. Nejenže zhubla, ale také se vdala za Tibora Pagáče a porodila dceru Bibianu. Při každé příležitostí srší úsměvy a málokdo by pochyboval o tom, že se cítí šťastně. Svůj optimismus vlévá do žil všem lidem, kteří se pohybují v její blízkosti i na sociálních sítích. Pravidelně sdílí fotografie, na nichž nešetří širokými a sympatickými úsměvy a aktivně komunikuje se svými fanoušky. Není tak divu, že se plavovlasá herečka těší velké oblibě, byť si samozřejmě své kritiky najde.

Na svém instagramovém účtu je velmi aktivní, však také čítá přes 560 tisíc fanoušků. A to není vůbec zanedbatelné číslo. Herečka je upřímná a nebojí se ukázat svoji postavu. Třeba klidně na Evu. Ladné křivky nyní předvedla během originálního focení, které probíhalo naprosto celé pod vodou. Oblékla ocas mořské panny, prodloužila vlasy a žbluňk do bazénu.

Nejprve sdílela krátké video, které dalo nahlédnout do zákulisí focení podvodních snímků. „Já si to tady musím nechat na památku. Splněný dětský sen, těším se na finální fotky od Lucie Drlíkové,“ rozplývala se Pagáčová na Instagramu.

Konečný výsledek je skutečně působivý a rozhodně to není jediná fotografie, kterou se herečka pochlubí. Proces focení i přípravu na souši si náramně užívala, což bylo patrné i ze Stories, která během akce sdílela. Stačilo pár minut a její fotografie ihned získala velký obdiv. V sekci komentářů se strhla debata a oceňující komentáře převažovaly.

„A pak, že mořské panny nejsou. Nádherná fotka,“ rozplývala se jedna z fanynek, zatímco jiná dodala: „Tak toto je snad sen každý dívky z dětství.“ Snímek se zalíbil i mnoha známých tvářím, jako je David Gránský či Monika Bagárová. Samozřejmě se našli tací, kteří snímky zkritizovali a odkazovali na Photoshop. S hatery si herečka však hlavu neláme, což nejednou dokázala.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

 

Není to poprvé, co se ponořila na dno bazénu, aby nafotila originální snímky. Dá se doslova říci, že se tam cítí jako ryba ve vodě. Ne každý by vydržel pod vodou a u toho byl schopen fotogenických póz a úsměvů. Nutno dodat, že jí tento styl focení opravdu sluší. Výsledné fotografie jsou vskutku dokonalé, za což samozřejmě patří obdiv i fotografce Lucii Drlíkové.

Na televizních obrazovkách jsme ji mohli po léta vidět v nekonečném seriálu Ulice, kde jakožto Tereza Jordánová patřila mezi hlavní postavy po více jak deset let. Svou působnost však rozšířila, když se objevila jako porotkyně v talentové soutěži SuperStar 2021. V poslední době si rovněž zahrála v seriálu České televize Devadesátky, kde ztvárnila manželku policisty.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod