InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy fotografií - Fotoklub Písek

    Úterý 4.6 17:00 - Galerie Portyč Písek

  • Vystoupení tanečního oboru ZUŠ Otakara Ševčíka

    Úterý 4.6 18:00 - Divadlo Fráni Šrámka Písek

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Neužil otočil ještě do poločasu. Milevsko si odvezlo ze Soukeníku čtyři kousky

Pendl Táborska Kristaps Liepa (s míčem) zakládá s Ondřejem Pravečkem útočnou akci. Za hosty přihlíží Richard Bártík. Táborsko smetlo milevský celek 4:1. , Autor: Josef Janda

Pendl Táborska Kristaps Liepa (s míčem) zakládá s Ondřejem Pravečkem útočnou akci. Za hosty přihlíží Richard Bártík. Táborsko smetlo milevský celek 4:1.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - Nedělní dopoledne svedlo dohromady v rámci 11. kola krajského přeboru rezervu Táborska a Milevsko. Oba soupeři měli před utkáním shodně 20 bodů. Pouze vítěz tak mohl udržet bodově krok s absolutní špičkou soutěže. Blíže měli k této metě Milevští, kteří se dostali do vedení už ve 13. minutě. Hosté překvapili dlouhým výkopem gólmana, po němž se mezi táborskými obránci prosmýkl Jaroslav Hadáček. Domácí brankář Jiří Chára na přesnou střelu k tyči nedosáhl. Táborsko vytáhlo na pomoc osvědčenou gólovou zbraň v podobě Davida Neužila. Domácímu útočníkovi stačily čtyři minuty, aby dvěma góly otočil. Po přestávce se přidal k úspěšným střelcům ještě pendl Kristaps Liepa a vítězství Táborska pečetil brankou na 4:1 maturant Ondřej Praveček.

 

V příštím kole čeká na Táborsko B další silný celek. Svěřenci trenéra Miroslava Jelena vyrazí na hřiště Rudolfova, kde se hraje v neděli 23. října od 10.30 hodin. Poražené Milevsko hostí v tentýž den od 15.30 hodin Třeboň, která dnes remizovala s Dražicemi.

FC Silon Táborsko B – FC ZVVZ Milevsko 4:1 (2:1), branky: 30. a 34. Neužil, 55. Liepa, 73. Praveček – 13. Hadáček, rozhodčí Boček – Krčín, Leiš, ŽK (1-1): 83. Neužil – 27. Marvan, 60 diváků.

Táborsko B: Chára – Pajer (85. Jíra), Chotovinský, Trantýr, Činčura (85. Koblasa), Ott (70. Kabeš), M. Šplíchal (78. Marcolla), Liepa, Kupka, Kopřiva (61. Praveček), Neužil.

Milevsko: Dvořák – Kosobud, Souček (46. Maršík), Vakoč, Marvan (67. Bártík), Málek, Stejskal (59. Přibyl), Kortan, Petřík (83. Imbr), Hadáček, Pich (78. Kálal).

Ve středečních novinách si přečtete k zápasu Táborska B s Milevskem další podrobnosti.

Trenér Táborska B Miroslav Jelen okomentuje nepovedený vstup do zápasu i dovedení utkání k vítězství.

Střelec čtvrté branky Ondřej Praveček připomene, jak se mu hrálo za dvoubrankového vedení a jak zvládl utkání nedlouho po svém maturitním plese.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Čtenář 

    Reagovat

     

    Pana Janda vy už ty články nepište
    To je strašný

    Vloženo 16.10.2022 15:36:02

    • Divák 

      Reagovat

       

      Řekl bych, že článek je velmi dobrý. Stručný, jasný, výstižný. Jestli je tu něco strašného, tak to je příspěvek "Čtenáře"

      Vloženo 16.10.2022 19:34:45

      • Jirka 

        Reagovat

         

        Přesně tak. Pepa objíždí o víkendech fotbalové trávníky, přináší fotky a informace o zápasech. Díky, rádi články čteme.

        Vloženo 17.10.2022 13:07:36

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace