Serie A - souhrn 10. kola: Neapol zpátky na čele

15.10.2022, 16:53, aktualizováno 17.10.2022, 22:46
Komentáře a souhrny
Victor Osimhen (© AFP)
Neapol nakonec přestřílela Bolognu a vrátila se na první místo před Atalantu, která si poradila se Sassuolem. Tři body má i Juventus, jenž si v derby poradil s Turínem FC, a nezaváhaly ani oba milánské kluby. Naopak Lazio se rozešlo bez branek s Udinese...

US Lecce - ACF Fiorentina 1:1

17.10.2022 20:45

Góly: 43. Assan Ceesay - 48. Christian Kouamé

Pondělní dohrávka na Via del Mare v Lecce skončila k nelibosti obou celků remízou. Jako první se dostali do vedení domácí, když před koncem prvního poločasu udeřil Assan Ceesay. Krátce po změně stran vyrovnal Christián Kouamé a další gól už nepadl.

V základní jedenáctce hostí nechyběl český záložník Antonín Barák ani útočník Luka Jović. Ten ale musel už po několika minutách opustit hrací plochu kvůli zranění a trenér Italiano ho nahradil Cabralem. Utkání v úvodu postrádalo větší tempo a nejvýraznějším momentem byla střela Mandragory, kterou Falcone vyrazil před sebe. Na druhé straně těsně minul branku hlavičkující Ceesay.

Teprve v závěru prvního poločasu se hra zvedla a výsledkem byla neuznaná branka Cabrala. Bohužel pro Fiorentinu celé akci předcházelo postavení mimo hru a gól tedy neplatil. Místo toho udeřilo na druhé straně. Ve 43. minutě odvedl skvělou práci González a Assan Ceesay před prázdnou brankou nezaváhal.

Lecce šlo do šaten s těsným náskokem, o který ale krátce po změně stran přišlo. Cabral načechral balón a Christián Kouamé hlavou zavěsil - 1:1. Ani jedna strana pak nebyla schopná utkání rozhodnout ve svůj prospěch a až do konce žádný gól nepadl. Nic na tom nezměnilo ani pozdní vyloučení Antonia Galla, protože krátce poté sudí zápas ukončil.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 0:1

17.10.2022 18:30

Góly: 9. Lorenzo Pellegrini (pen.)

Důležité tři body vyválčil na stadionu Luigi Ferraris v Janově AS Řím. Utkání rozhodl jediný moment už v 9. minutě zápasu, po kterém proměnil pokutový kop Lorenzo Pellegrini. Domácí premiéra nového trenéra Sampdorie Dejana Stankoviće tak zhořkla.

V pondělní dohrávce se střetly Sampdoria a AS Řím a zejména z trenérského hlediska byl duel nesmírně zajímavý. Nový lodivod Námořníků Dejan Stanković se utkal se svým bývalým trenérem Josém Mourinhem a se zlou se potázal.

Řím vykročil do zápasu tou správnou nohou a už v 7. minutě měl možnost pokutového kopu. Ferrari nešťastně zasáhl balón rukou a kapitán Vlků Lorenzo Pellegrini překonal brankáře Audera. I na druhé straně se Sampdoria dožadovala penalty, nicméně zákrok Smallinga nebyl k nelibosti trenéra Stankoviće odpískán. Emoce začaly na trávníků gradovat a sudí měli co dělat, aby dostali hru pod kontrolu. AS Řím ale hrál přesně to, co potřeboval a v závěru odmítl navýšení náskoku, jenomže pokus El Shaarawyho byl zablokován na rohový kop.

Sampdoria měla po přestávce stále o co hrát, ale zároveň si musela dávat pozor na římské výpady. V 55. minutě byl v dobré šanci útočník Belotti a ještě lepší zákrok předvedl Audero. O chvíli později se Sampdoria znovu zlobila na hlavního sudího, že neodpískal penaltu po údajné ruce El Shaarawyho.

Vlci neměli klid a nedodal jim ho ani Zaniolo, jehož také vychytal Audero. AS Řím se musel strachovat až do úplného konce a pojistky se nedočkal ani v nastavení. Zaniolo sice vstřelil gól, ale předcházel mu těsný ofsajd. Hostujícího záložníka to nakonec nemuselo mrzet, protože Vlci nejtěsnější vedení uhájili.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AC Milán 1:2

16.10.2022 20:45

Góly: 19. Koray Günter - 9. Miguel Veloso (vl.), 81. Sandro Tonali

AC Milán v 10. kole Serie A nedopustil překvapení a ve Veroně, městě spojeném s příběhem Romea a Julie, porazil místní Hellas 2:1. Favorit se dostal do rychlého vedení, pak mu ale vyrovnávací trefou přidělal starosti Koray Günter. Pro 28letého obránce se jednalo o vůbec první ligový zásah v páté sezoně na Apeninském poloostrově. Vítězství na stranu Rossoneri ale přesto strhl v 81. minutě Sandro Tonali.

AC Milán se vracel do nejvyšší italské soutěže po těžké porážce v Lize mistrů, kde padl s Chelsea v poměru 0:3. V lize si ovšem úřadující mistr vedl o poznání lépe, když od startu sezony prohrál pouze jednou. V posledním kole navíc dokázal vyzrát na Juventus, který porazil 2:0. Tentokrát se chystal změřit síly s Veronou, která naopak nepředváděla dobré výkony a po čtyřech prohrách v řadě se v tabulce nacházela až na 18. příčce.

Jako první se v utkání radovali Milánští. V deváté minutě se individuálním průnikem dostal do šestnáctky Rafael Leao, jehož následnou přihrávku si do vlastní sítě srazil Miguel Veloso. Navýšit vedení se po rychlém protiútoku pokusil Olivier Giroud. Před bránou osamocený francouzský kanonýr však těsně minul a pátý ligový zásah nepřidal. Po necelých 20 minutách se o vyrovnání postaral Günter poté, co jeho střílený centr smolně tečoval za bezmocného brankáře hostující stoper Matteo Gabbia. Ve zbytku úvodního poločasu se už ani jeden tým do vyložené šance vinou mnoha nepřesností nedostal.

Po změně stran mohl obrat Verony dokonat Roberto Piccoli. Ten však hlavičkoval nadýchaný centr pouze do břevna a těsně nad horní tyčí prosvištěla také Günterova pohotová dorážka zpoza vápna. Navzdory špatnému výkonu Milána zahrozili v poslední čtvrthodině Theo Hernandez a Ante Rebič. S pumelicí francouzského beka stejně jako s nebezpečnou hlavičkou Chorvata si ale výbornými zákroky poradil Lorenzo Montipó. Za aktivitu v závěru byli Rossoneri odměněni v 81. minutě, kdy Rebič naservíroval míč před bránu Tonalimu a talentovaný záložník bez potíží propálil brankáře. V nastaveném čase musel po velkému závaru v šestnáctce hostů vyrazit míč směřující do brány obránce Malick Thiaw.

AC Milán tak potvrdil roli favorita a odvezl si ze zápasu tři body. Další ligový duel jej bude čekat 22. října, kdy se na domácí půdě postaví proti Monze, Verona změří o dva dny později síly se Sassuolem.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC 3:2

16.10.2022 18:00

Góly: 45. Juan Jesus, 49. Hirving Lozano, 69. Victor Osimhen - 41. Joshua Zirkzee, 52. Musa Barrow

Neapol to znovu dokázala a opět si podmanila soupeře proto, že ho přestřílela. Nutno ale říct, že Bologna se tentokrát nedala snadno a Neapol měla plné ruce i nohy práce, aby domácí duel otočila. To se jí ke konci utkání povedlo, a nepostaral se o to nikdo jiný než střídající Osimhen.

Kdo by si to pomyslel, že ze všech těch soupeřů (Ligu mistrů nevyjímaje) dá Spallettiho týmu nejvíc zabrat Bologna. Ta, která v letošní sezoně rozhodně nezáří a výsledkově jí zatím nepomáhá ani změna trenéra. Neapol si dnes dovolila nechat na lavičce oba typické hrotové útočníky Simeoneho s Osimhenem a nasadila Raspadoriho či Politana.

Právě odchovanec AS Řím, který si udělal renomé v Sassuolu, se dostal do první šance. Ale museli jsme na ni čekat celých 27 minut, což je u letošní Neapole nezvyk. Do té doby se Bologna zvládla i s pomocí častějšího přerušení hry úspěšně bránit. Politano si seběhl na střed vápna a po přihrávce do druhé vlny pálil těsně nad bránu.

Svou větší šanci si vybudovala o něco později i hostující ekipa, jenže obránce Cambiaso svůj průnik zakončil pár metrů vedle. Ke konci poločasu se však Felsinei překvapivě dostávali stále častěji na dostřel. Nejprve jim scházel krok, ale ve 41. minutě už to hostům vyšlo. Cambiaso velmi dobře posílil útok a předložil míč pod sebe na Joshuu Zirkzeeho. Ten už měl práci relativně snadnou a poradil si!

Jenže vedení Bologně nevydrželo moc dlouho. Po pouhých čtyřech minutách kopala Neapol roh, který hosté nezpacifikovali úplně ideálně. Míč zůstal v nebezpečném prostoru, kde si ho pokryl obránce Juan Jesus a propálil všechno, co měl před sebou.

A pak se opět ukázaly schopnosti stratéga Spallettiho. Do hry na celý druhý poločas poslal duo Osimhen - Lozano, a byl to zase skvělý tah. Kvaracchelia nejdřív ustál souboj ve vápně a nahrál na Osimhena. Mladý útočník sice o míč přišel, nicméně ten doputoval k Lozanovi, a mexickému křídlu už se i přes velký úhel povedlo skórovat.

Chybovat je lidské a jedné velké chyby se dopustil i brankář Meret. Pouhé dvě minuty po vstřelené brance totiž Neapol inkasovala. Z velké dálky napřáhl ke střele útočník Musa Barrow a jeho krásná rána zapadla po chybě Mereta překvapivě přímo do sítě! To každopádně Neapol nezastavilo a střídající hráči dál pokračovali v show. Dvacet minut před koncem utkání totiž Kvaracchelia vyslal do úniku opět střídajícího Osimhena a ten prostřelil Skorupskiho! Svého krajana mohl překonat na konci ještě Zieliński, jenže ten pálil pouze do břevna.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Udinese Calcio 0:0

16.10.2022 15:00

Góly: -

Na Stadio Olimpico se potkaly dva celky, které aktuálně oplývají skvělou formou, nicméně samotný zápas žádnou branku nepřinesl. Dominovaly defenzivy a to k nelibosti všem příznivcům ofenzivního fotbalu. V největší příležitosti orazítkoval břevno hostující Deulofeu, zatímco kapitán a kanonýr v jedné osobě Ciro Immobile nedohrál kvůli zranění.

Lazio bylo před důležitým zápasem v laufu a třikrát po sobě nasázelo svému soupeři v Serii A čtyři góly. Tentokrát ale narazilo na výborně fungující obranu Udinese a konečný bod je pro něj málo.

Ne že by byl zápas úplně bez šancí. Jenom v prvním poločasu byly k vidění tak tři gólovky, avšak žádná neskončila brankou. Ve 26. minutě mělo Lazio první loženku a proti Felipe Andersonovi musel zasáhnout brankář Silvestri. Chvíli nato lapil i hlavičku Milinkoviće-Saviće a byl nejvýraznější postavou probíhajícího dění.

Ve stejný okamžik musel kvůli zranění opustit hrací plochu kapitán domácích Ciro Immobile a to pro Lazio znamenalo velký problém.

Útočná síla Biancocelesti sice otupěla, ale náznaků šancí bylo pořád dost. A to i na druhé straně. Dominovaly však obě obrany, popřípadě brankáři Provedel se Silvestrim. Až v závěru utkání mohl domácím sebrat vítr z plachet Deulofeu, ale naneštěstí pro Udinese trefil jen břevno! Byla to největší šance celého utkání. Ve tříminutovém nastavení už se nic nestalo, takže duel skončil 0:0.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - US Cremonese 2:2

16.10.2022 15:00

Góly: 19. M'Bala Nzola, 22. Emil Holm - 2. Cyriel Dessers, 52. Charles Pickel

Ve spodních patrech tabulky na sebe narazily týmy Spezie a Cremonese a vznikla z toho konečná remíza 2:2. Nováček šel na stadionu Alberta Picca do rychlého vedení, ale ještě do poločasu Spezia výsledek otočila. Poslední slovo měl po změně stran vyrovnávací brankou Charles Pickel.

V La Spezii se na úvodní branku nečekalo dlouho a už po 120 sekundách zaskočil domácí obranu v čele s brankářem Dragowskim Cyriel Dessers. Útočník Cremonese doklepl na brankové čáře koncovku Ločošviliho, ale prvopočátkem byl propadnutý balón uvnitř šestnáctky.

Hosté se dlouho z vedení neradovali, protože odpověď Spezie přišla v 19. minutě. Naprostý nedůraz a neschopnost odvrátit balón využil z druhé vlny nabíhající M'bala Nzola a zpoza šestnáctky překonal Carnesecchiho - 1:1.

Než se z toho stačilo Cremonese vzpamatovat, přišel druhý zásah a znovu to bylo po nedůrazném počínání hostující defenzivy. Emil Holm zkrátka využil závaru před brankou a z malého vápna dotlačil balón do sítě.

Spezia se dostala poprvé v zápase do vedení, ale ani ona si výsledek nedokázala udržet. Krátce po změně stran srovnal na konečných 2:2 Charles Pickel, ale krásný pas mu naservíroval na hlavu Sernicola. Následně nebyl ani jeden tým schopný utkání rozhodnout a stav 2:2 už se nezměnil. Cremonese tak zůstane i po tomto kole v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Salernitana Calcio 2:0

16.10.2022 12:30

Góly: 13. Lautaro Martínez, 58. Nicoló Barella

Milánskému Interu se v poslední době daří a nevykolejilo ho ani domácí utkání proti Salernitaně. Inter udeřil už ve 14. minutě prostřednictvím Lautara Martíneze a po změně stran přidal pojistku Nicoló Barella. Inter zvítězil 2:0 a navázal tak na úspěšná představení z minulého týdne.

Není to překvapivý výsledek. Inter byl na San Siru jasným favoritem a tuto roli dokázal bez větších potíží naplnit. Nástup Nerazzurri sice nebyl nikterak drtivý, přesto šel ve 14. minutě do vedení. Lautaro Martínez se odhodlal ke střele z velké dálky a i když se po ní Sepe natahoval, zabránit gólu nedokázal. Salernitana se také dostala do zajímavé koncovky a Kastanos bohužel pro hosty rozvlnil jen boční síť.

Ve 37. minutě zahrozil po delší době zase Inter a po centru z levé strany hlavičkoval Škriniar. Slovenského obránce fantasticky vychytal Sepe, jenž zároveň držel svůj celek nad vodou. Sepe si poradil i z bezprostřední hlavičkou Lautara Martíneze v poslední minutě prvního poločasu.

Hubený náskok Interu nestačil a definitivní klid do hry jim dal v 58. minutě Nicoló Barella. Italský záložník si šikovně stáhl centr Çalhanoğlua, hodil si balón na levačku a neomylně zakončil.

Inter po navýšení náskoku hru zatáhl a výsledek udržoval. Salernitana se na odpor nezmohla, i když do konce zápasu ještě zbývalo dost času. Nerazzurri také mohli zvítězit vyšším rozdílem, ale Çalhanoğlu pálil hodně nad, zatímco hlavičku Correy po rohovém kopu vyškrábl Sepe.

Svěřenci trenéra Simona Inzaghiho zvítězili 2:0, navázali tak na týden staré představení proti Sassuolu a potvrdili rovněž dobré výkony s Barcelonou v Lize mistrů.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Sassuolo 2:1

15.10.2022 20:45

Góly: 45+1. Mario Pašalić, 46. Ademola Lookman - 41. Giorgios Kyriakopoulos

Alespoň na pár hodin má Atalanta ten luxus vyhřívat se na první příčce Serie A. Na domácí půdě sice dnes večer prohrávala se Sassuolem, ale na branku Kiriakopoulose dokázala odpovědět dvěma přesnými zásahy, které od sebe dělily jen dvě minuty čistého času.

Sassuolo není snadným soupeřem a dnes to opět platilo. Teprve do svého druhého soutěžního zápasu se od prvních minut zapojil mladíček Luca D’Andrea, který nastoupil na obvyklém místě kapitána Berardiho. Ten se do hry dostal až později. V prvních minutách se sice Sassuolo usadilo na polovině soupeře, ale šance si jako první vytvářela Atalanta. Ve 14. minutě pálil v zajímavé šanci Mario Pašalić, kterého ale fantasticky vychytal Andrea Consigli!

V další pasáži se začaly množit fauly, což sudí Matteo Marcenaro řešil asi nejlépe, jak mohl. Ihned si zjednal pořádek a odměňoval je žlutými kartami. Tak se obě jedenáctky zase začaly soustředit spíš na fotbal. A diváci si rozhodně nemohli stěžovat, protože ve 41. minutě se do vedení dostal outsider utkání. Po krásném pasu D’Andrey si na zadní tyči naskočil na míč obránce Kiriakopoulos a nádhernou ranou pod břevno zavěsil!

Jenže Sassuolo si nedalo pozor na zadní vrátka a ještě do konce poločasu inkasovalo. Centr Koopmeinerse vyrazil Consigli pouze před sebe. Tam si jej sebral Soppy a naservíroval míč před sebe na Maria Pašaliće - 1:1.

A teď začalo to pravé drama. Ze druhého poločasu bylo odehráno sotva pár vteřin, když se Brandon Soppy opět dostal k míči, našel nabíhajícího Ademolu Lookmana a ten si poradil lahůdkově jak s obráncem, tak i s brankářem Consiglim! Po hodině hry dostal dost prostoru i Domenico Berardi, ale jeho kroucená rána skončila jen na břevně! Celé utkání završil svou šancí Rasmus Winther Højlund, který ale narazil opět jen na skvělého Consigliho.

Více informací k zápasu

Turín FC - Juventus FC 0:1

15.10.2022 18:00

Góly: 74. Dušan Vlahović

Turínské derby ovládl Juventus, i když oslavou na fotbal by se jeho výkon nazvat rozhodně nedal. Tragický Turín nevyprodukoval téměř nic a o osudu utkání rozhodla jediná přesná trefa. Na svědomí ji měl kanonýr Dušan Vlahović.

Oba týmy vstupovaly do dnešního utkání v hodně špatném rozpoložení. Juventus měl za sebou blamáž v Lize mistrů na izraelské půdě, za kterou si vysloužil další vlnu kritiky. Turínské FC už dávno ztratilo dech a spíš se potácí tabulkou dolů. Dnes to od úvodních minut byla spíš taktická bitva.

Velmi opatrnou podívanou se v dresu domácích pokusil narušit Radonjić, jehož střely ale nebyly vůbec přesné. Na opačné straně se Juventusu povedla jedna rychlá kombinace, která dostala míč k Dušanovi Vlahovićovi. Srbský útočník ale pálil jen do brankáře, od něhož se míč odrazil opět na kopačky Juve. Jenže ani následující střely Locatelliho s Rabiotem nevedly k úspěchu a Milinković-Savić si věděl rady.

Stejný duel jsme viděli i krátce po přestávce, tentokrát pálil opět Locatelli a Milinković-Savić jeho dělovku vyrazil s velkými obtížemi na roh. Gólem neskočila akce Lazara a ani zakončení Keana, který neměl přesně seřízená mířidla.

Přesto jsme se ale branky dočkali. V 73. minutě nejprve Vlahovićovo zakončení zlikvidoval Milinković-Savić na roh, jenže z něj Juventus udeřil. Rohový kop Cuadrada byl prodloužen hlavou právě na Vlahoviće a srbský mladík prakticky na brankové čáře doklepl míč do sítě!

Více informací k zápasu

Empoli FC - AC Monza Brianza 1:0

15.10.2022 15:00

Góly: 11. Nicolas Haas

Pozitivní šňůra Monzy končí a dost překvapivě se o to postaralo Empoli. Utkání rozhodl jediným zásahem Nicolas Haas a od jedenácté minuty jsme se už další branky nedočkali.

Monza vstupovala do utkání jako jasný favorit, především proto, že poslední trojici utkání vyhrála, aniž by inkasovala. Boj o desátou příčku bude ale ještě hodně náročný. Od prvních minut totiž Empoli svého soka jasně přehrávalo. Po devíti minutách se do první šance dostal Martin Satriano, proti kterému musel brankář Di Gregorie rychle z brány ven. Povedlo se mu zmenšit střelecký úhel a míč vyrazit.

O pouhé dvě minuty později to už ale Empoli vyšlo. A opět v tom měl prsty Satriano. Tentokrát se dostal ve vápně k míči a i když Di Gregorio jeho ránu vyrazil, tak na dorážku dobíhajícího Nicolase Haase už reagovat nemohl - pro Empoli.

Po pětadvaceti minutách se do dalšího zakončení dostal Mattia Destro, jenže tomu štěstí nepřálo a druhou trefu nepřidal. Monza byla po většinu utkání až nezvykle pasivní a v útoku jí dnes nic nevycházelo. Viděli jsme plno nepřesností, které ji srážely na kolena.

V 56. minutě už byl i hostující brankář překonán, ale na poslední chvíli za něj zaskočil obránce Donati, který vykopl míč z brankové čáry. Utkání nakonec nedohrál Nicolò Rovella, který pár minut před koncem dostal červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol1082025:926
2.Atalanta Bergamo1073016:624
3.AC Milán1072120:1023
4.AS Řím1071213:922
5.SS Lazio1063121:521
6.Udinese Calcio1063119:1021
7.Inter Milán1060418:1418
8.Juventus FC1044213:716
9.US Sassuolo1033412:1212
10.Empoli FC102539:1111
11.Turín FC103258:1211
12.Salernitana Calcio1024412:1610
13.ACF Fiorentina102448:1210
14.AC Monza Brianza103169:1510
15.Spezia Calcio102359:199
16.US Lecce101549:128
17.Bologna FC1014510:177
18.Hellas Verona101279:195
19.US Cremonese100469:214
20.UC Sampdoria100375:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (89)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Il Architetto

Jen půl roku to trvalo.

Reagovat
10

Z toho krvácí oči. Nevím, jestli Allegri může za to, že si ty hráči nejsou schopný ani nahrát, zpracovat míč, vyhrát souboj. Systém tam absolutně není, nakopáváme míče jak někde v 2. skotský lize, ale ta technická kvalita těch hráčů je žalostná. Kostić by měl být technicky jeden z nejlepších hráčů, ale on nepřejde hráče, všechno má na křeč, odskakuje mu každej míč, vyjde mu 1 centr za zápas. A to v tom týmu pořád stačí na to, aby bylo mezi nejlepšíma...

Toro jen potvrdilo, že je úplně v prdeli, když prohráli i s Juve...

Reagovat
Milan.B

Ale Amauri dal gol

Reagovat
smetos

Logo pryc, pruhy pryc, ani ve fife nejste, trener na hovno. Neco jsem videl na webu, ale muze mi nekdo rozepsat, nebo hodit odkaz na starsi diskuzi kde se rozebira, co se v Juventusu deje? Dik

Reagovat
M11

Ve Fife jsme zpatky

Reagovat
M11

Silena je nase kondice.. hraci v druhem polocase zase pri kazdem preruseni v predklonu popadali dech.. ale jinak Chiesa by mel byt proti Empoli na lavicce.. at mame i nejakou pozitivni zpravu..

Reagovat
10

Tj, to vidíme delší dobu, některý hráči vypadají v 20. minutě, že mají dost...taky se psalo, že si hráče právě na ty zastaralé metody fyzický přípravy dost stěžují, mluvil o tom i De Ligt nebo Kulu po odchodu

Reagovat
Blbos_Dlaha

Inak ako je mozne ze Juve pustil hraca ako Kulusevski? U Bentancura to z casti chapem aj ked aj ten patri od jeho prichodu k tomu lepsiemu v PL, ale Kulusevski mi pride ako technicky absolutne top, top hrac. Osobne som este nevidel technicky lepsieho hraca v Tottenhame ktory by vedel tak rozmyslat s loptou ako on. To je uplne rozdielovy hrac v time ktory bojuje o spicku PL. Nechapem ze Juventus prenho nenasiel vyuzitie

Reagovat
Zark

Tak to vám stačí málo, aby byl technicky absolutně top někdo jako kulu

Reagovat
Blbos_Dlaha

asi ano, som rad ze takych hracov mate na rozdavanie ze si ich mozte dovolit pustat za take peniaze nemate tam este niekoho podobneho pre Arsenal?

Reagovat
Zark

V létě už jsme pustili Messiho Bernardeschiho zadarmo, ale máme tu ještě top rabiota v životní formě

Reagovat
bobis21

Byl technicky top před příchodem k vám i po odchodu od vás. Asi byl ten problém někde jinde

Reagovat
Zark

Nepopírám, že zabíjíme talent, to nemění nic na tom, že kulu není technicky top

Reagovat
10

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Je to o hlave, psychika dokáže aj z najlepších hráčov spraviť kopytá.

Reagovat
10

částečně určitě ano, ale Juventus bez Chiesy a Di Marii reálně nemá hráče, co dokáže technicky přejít přes protihráče, ani ne beku, ani na křídle, ani nikde jinde...tam nikdo nevytvoří číselnou převahu jako to umí Leao, Kvara, Dybala, Theo a další

Reagovat
Slavia10

Allegri si dnešní výhrou zařídil další 2 měsíce práce

Reagovat
mastakillah

Dnes to bylo utrápená, ale zasloužená výhra. Těch šancí bylo spoustu a klidně to mohlo skončit i větším rozdílem. Meret dnes ukázal, že ty chyby z minulých sezón nejspíš bude stále opakovat. Rui dnes bída a o své místo bude muset hodně bojovat. Střídání se povedly, i když osobně bych tam Raspadoriho nechal o maličko delé a nestřídal jej o poločase.

Jinak bych nejspíš pustil v zimě Elmase na hostování, protože ten se za ty roky u nás zatím nikam výkonostně neposunul

Tři body naštěstí zůstaly doma, ale příště proti AS ta hra musí vypadat rozhodně lépe

Reagovat
Nuno čomes

No letos jedete

Reagovat
mimi_united

Lautaro alebo Osimhen, jedného z nich musíme získať, je jedno ktorého

Reagovat
Zark

Lol

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PISTOLERO

Zapomeň

Reagovat
bobis21

Příšerný výkon, ale 3 body

Reagovat
Milan.B

Reagovat
fRRR

Reagovat
maras93

Reagovat
GEGE

Bocchetti to zvednul. Hellas dobrý výkon. Tři zápasy s Tatarem 9 bodů je samo o sobě zázrak. Je třeba to herně zvednout, dneska to byla bída ale vydřené 3 body

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tatara by som nepodceňoval, už minulý rok bol výborný. Jeho najväčší problém, že tie nohy mu trochu zavadzajú..

Reagovat
CubONE

Ja si myslim, ze mozeme byt spokojni. Zasa kopec zranenych, hrali sme uz s Interom, Juve, Neapolom, Atalantou a sme len 3b od prveho miesta. Nejak ukopat tie lahsie zapasy do MS a ta pozicia pred druhou castou sezony bude super.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
LesyJePan

A idealne to v zime nejak doplniť.

Reagovat
Eldarion

Hráči boli fyzicky na tom zle po posledných zápasoch, Leao včera nevládal už vôbec pri konci, a týždeň "voľna" určite prospeje. Ťažký los máme za sebou a zvyšok tímov okolo nás budú hrať medzi sebou, nebol by som prekvapený keby počas MS pauzy sme na 1. v tabuľke.

Reagovat
Salfovic

Tak to bys byl asi jedinej.

Reagovat
GEGE

Těch zranění není tolik jako v minulých sezónách kdy to byl extrém v porovnání s ostatními... každý má ztráty takže to pro mě není aktuálně výmluva...s pozicí v lize spokojenost to souhlas.

Reagovat
CubONE

V suchem triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tatarusanu....to je zosobnena nejistota...nakonec to ukopali ani nevedeli jak.

Je 93 minuta a Origi strili z 35ti metru vedle sebe ma dva spoluhrace....hruza

Reagovat
CubONE

Inac Thiaw solidny debut za tych par minut, dva dolezite bloky a vyzera, ze by mohol byt dobry vo vzduchu.

Reagovat
LesyJePan

Zachranil tam pravdepodobne gol pri Depaoliho strele

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
GEGE

Neskutečný debut to střídání nám zachránilo výhru.

Reagovat
PISTOLERO

Ten Barellův gól to byly excelentní 3 dotyky FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Roma, nevím, jestli toto vydržím.

Reagovat
Shevchenko

Snad tahle top 4 už zůstane

Reagovat
Alberto Aquilani

DAJTE NAM TITUL

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle hrou bejt na čtvrtym místě čtyři body od prvního....jdu pro kořalku

Reagovat
Alberto Aquilani

Smalling je momentálne najlepší stopér Serie A a najlepší anglický stopér!

CHANGE MY MIND

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

zkusil jsem se zamyslet, ale jen jsem si uvědomil, jak slabý stopeři v lize jsou, nebo jak tragickou formu má třeba Bremer nebo Škriniar...takže kdo by ho měl challengovat? Romagnoli? Becao? Juan Jesus? Možná ten Kim z Neapole...

máš asi klidně i pravdu...

Reagovat
GEGE

Rhamani a Kalulu ale souhlas je to bída...

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem, moc to nesledujem, skôr som to sem dal len preto, aby prišiel nejaký votrelec z PL a napísal mi tu o Philovi Jagielkovi alebo Mingsovi

Reagovat
Pipo123

Ja sa tej PL moc nesmejem, veď taliansky Watford tu hraje o LM

Reagovat
Alberto Aquilani

a im tam zas Juventus B

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Pipo123

Romagnoli chytil neskutočnú formu, tak nejak dúfam že to nebude len chvíľková záležitosť a bude hrať takto dlhodobo, mohol by dostať šancu aj v repre, tiež premýšľam kto je najlepší stopér v lige a vyložene ma nikto nenapadá, stopéri Interu išli herne dolu, nevidím tam takú dominanciu ako minulé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pusť Neapol a sleduj Kima, dlouho jsem neviděl tak inteligentního, disciplinovanýho stopera s podobným čtením hry a předvídáním, snad jen Thiago Silva s 15 rokama zkušeností v Evropě je o chlup lepší. A to nemluvím o jeho atletických schopnostech. Proti Bologni zas výkon absolutně bez chybičky.

Reagovat
lnterista

Skriniar byl zranenej a se zbalenyma kuframa...snad podepíše a bude zase v topu.

Reagovat
lnterista

s

Reagovat
Nuno čomes

A bude chtít podepsat?

Reagovat
pastal

To je dobrý masakr co AS předvádí my jsme chudáci fanoušci a přesto hrajeme o titul nebo aspoň teď je to jen 4 body od prvního to prostě člověk nechápe

Reagovat
Pipo123

Tak ta liga nemá moc kvalitu, vidno to v europe kde to je docela tragédia, trošku to zachraňuje Inter

Reagovat
Univerzál

A hlavně Neapol.

Reagovat
Largo

Reagovat
QooBo

Reagovat
Shevchenko

Neapol se momentálně formou a předváděnou hrou řadí k nejlepším týmům světa a ty napíšeš Inter

Reagovat
Pipo123

Zabudol som na nich

Reagovat
Alberto Aquilani

Je to sračka a tak, bola to len Sampdoria, ale tiež si treba povedať aj fakty:

- Sampdoria nemala vôbec nič, stopéri znova brilantný výkon - rovnako boli takmer bezchybní 180 minút proti Betisu, ale tam sme dostali úplne katastrofálne góly, ktoré šli mimo nich.

- Golovku mal Belotti, Zaniolo tam mal niekoľko šancí... víťazstvo zaslúžené, predvedená hra horšia... ak takto vyhráme aj zvyšné zápasy, nebude ma to hnevať

Reagovat
Eldarion

"Sampdoria nemala vôbec nič"

- posledný tím v lige, skóre 5:18, bravo

Reagovat
Alberto Aquilani

Počujte milanisti, vy ste si posledne z toho Scudetta trošku tie mozgy prepili, nie?

Aby sme sa ale bavili faktami, keď mi tu už podsúvaš ich body a skóre (keď odhliadnem fakt, že zmenili trénera, čo je aspoň minimálny impulz), tak doma obrali o body Juventus (0:0), Lazio (1:1 - pozor, dali im gól) a vy ste tam vyhrali 2:1, kedy ste dali rozhodujúci gól tiež z penalty (a navyše od nás ste ani len to čisté konto neudržali )

Teraz má byť akože samozrejmosť, že tímy na horšej priečke ako, čo ja viem, 10.??? by nás po správnosti nemali vôbec ani len ohroziť?

Reagovat
Milan.B

Az na jar po dalsom si ich prepijeme

Reagovat
Alberto Aquilani

Kiežby, veď mi je už teraz zle z toho, že to vyhrá Lazio

Reagovat
Milan.B

Dopraj Pipovi, nebud skrob

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
danko10

Na to, ze vas mlel kandidat na titul - Verona, srsis brilantnym humorom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Largo

Ten utok je tragedie. Dybala, Belotti, Abraham, Zaniolo, Pellegrini a my dame jen o gol vic jak Sassuolo nebo Salernitana

Reagovat
smazaný uživatel

Brány pekelné se brzy otevřou a místo gólu na zápas budeme dávat dva

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale porazit Neapol, která má 3 vstřelené na zápas výsledkem 1:0 by mi vůbec nevadilo

Reagovat
Largo

V to nevěřím. Tipuju tak 3:1 pro ně. Obranu máme solidní, ale ten útok je děs. A Neapol se musí přestřílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme s nimi hráli 24. 10., nedávali tolik gólů, ale 0:0 pro ně první ztráta. Do té doby 8-0-0 19:3.

Všechno je možné.

Reagovat
Nuno čomes

Kdo krom Napoli hraje nějak slušně? Zatím to je o tom, kdo z těch dalších týmů se stejnou sračkou získá víc bodů. A my zatím zaostáváme i v tomhle Jako věřím ve šňůru výher, ale reálně to moc nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Od nejhoršího fotbalu k nejlepšímu:

1. Atalanta

2. Juventus

3. Inter

4. AS (jen proto že máme mraky šancí navzdory)

5. AC

6. Lazio

7. Neapol

Udinese nepočítám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele