Vinograf na Senovážném náměstí otevírá své dveře po rekonstrukci a představuje novinky

Vlajková loď značky Vinograf, vinný bar a restaurant na Senovážném náměstí v Praze, úspěšně dokončila rekonstrukci přední části a své dveře opět otevírá hostům. Při této příležitosti s sebou přináší několik dalších novinek. Změny se totiž dotkly jak interiéru baru, tak samotné kuchyně.

Pražský Vinograf na Senovážném náměstí se po dokončení první části rekonstrukce začátkem října opět otevírá zákazníkům. Během úprav došlo na pobočce k oživení designu přední části baru, ale především k úplnému přebudování kuchyně a zadní části, která má sloužit zejména jako restaurace, kde si zkušení designéři z renomovaného studia Olgoj Chorchoj pohráli s materiály, osvětlením, barvami i akustickými prvky. Během října, kdy se zpřístupňuje zatím jen přední barová část, si hosté mohou užívat víno a studené občerstvení již od 3. říjnového dne. Na konci měsíce se pak otevře celá restaurace s plnou nabídkou teplých jídel v rozšířeném menu šéfkuchaře Dušana Mackoviče, kde nebudou chybět třeba detailně promyšlené pokrmy z lanýžů.

„Vinograf je na trhu úspěšný už hodně let, a to i proto, že jsme se nikdy nebáli jít vstříc novým gastronomickým trendům. Věříme, že výsledek rekonstrukce a nové uspořádání včetně posílení teplé kuchyně ocení hosté jako posun našich služeb zase o kousek výš tak, aby Vinograf mohl i nadále směle konkurovat úrovni vinných barů v rámci evropské a světové gastronomie,” dodává Jan Horešovský, zakladatel a spolumajitel Vinografu.

Vinograf je gastronomický koncept práce s vínem založený na zážitku. Jsme profesionálové, a to v našem pojetí znamená dobrou službu jakémukoli zákazníkovi, ať už je to odborník, nadšený amatér nebo naopak víno nezná. Ke každému zákazníkovi přistupujeme s pokorou a respektem, víno nás baví a rádi jeho svět otevíráme ostatním. Vinograf, to jsou jsou vinné bary, restaurace, sklep, obchod s vínem a delikatesami, vinný e-shop a aktivity s vínem jako např. festivaly vína a hudby, degustační programy, dále služby osobního sommeliera, vinného asistenta a další. Vinograf také nabízí zážitky teplé wine friendly kuchyně založené na snoubení vína a jídla.

You may also like...