Nejlepší a nejhorší léčivé kameny pro Kozorohy: Vyzkoušejte sílu krystalů

Přidat na Seznam.cz

Kozorozi, poslední zemské znamení zvěrokruhu, jsou charakterizováni jako houževnatí, pracovití, praktičtí, ctižádostiví a trochu krutí. Toto znamení je výborné v oblasti financí a je extrémně cílevědomé, proto ho považujte za dospělé znamení zvěrokruhu.

Nenechávají emoce zastřít jejich plán činnosti a někdy mohou bojovat s perfekcionismem. Kozorozi, kterým vládne planeta Saturn a které symbolizuje mořská koza, jsou rození opraváři. Ale často trpí osamocením.

Kozorozi možná budou potřebovat péči, aby nenesli na svých bedrech tíhu celého světa. A právě k tomu by mohly prospět krystaly. S nimi je možné meditovat, nebo využít jejich léčivé síly, pokud na ni věříte. Dokonce i pouhý pohled do hlubin ohromujícího kamene a přemýšlení o tom, že je starý miliony let, může být inspirujícím zážitkem.

Pokud jste však Kozoroh – narozený mezi 21. prosincem a 20. lednem – bylo by moudré se těmto krystalům raději vyhnout.

Vyhněte se těmto kamenům

Silná energie tygřího oka je skvělá pro některá znamení zvěrokruhu, kterým poskytuje rovnováhu a štěstí, ale Kozoroh mezi ně nepatří. Tomuto polodrahokamu vládne Slunce a Mars – a ne všechny planety si s nimi dobře rozumí. Kozorohu vládne Saturn, který se Sluncem a Marsem v harmonii neexistuje. Takže nošení přívěsku nebo prstenu s tygřím okem může ve skutečnosti poškodit váš pracovní život a narušit váš spánkový cyklus, pokud jste Kozoroh.

Nejlepší kameny pro Kozorohy

Kozorozi by měli chránit svou energii krystaly sodalitu, obsidiánu a ametystu. Pokud máte sklony k obavám, modrý odstín sodalitu, kterému se zasněně říká „kámen básníka“, vám přinese klid a vnitřní mír.

Obsidián je silné vulkanické sklo, které je známé svou silnou ochrannou energií. Někteří říkají, že je to strážný anděl křišťálové říše, a bylo by moudré nosit ho v kapse, když opouštíte dům.

Ametyst je docela dobře rozpoznatelný krystal s úžasnou barvou, která se pohybuje od světle levandulové až po tmavě fialovou. Je považován za duchovní kámen, symbolizuje zenové praktiky, jako je mediace, a ztělesňuje energii světa snů. Pokud jste Kozoroh, zkuste nosit ametyst, abyste se napojili na svou duchovní stránku a vnesli do svého života trochu lehkosti. Bonus: je obvykle cenově dostupný.

Zdroje: The list