Libor Rys řídí v mediální skupině A 11 obchodní rozvoj

pondělí, 17. října 2022, 13:40 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

Na nově vytvořenou pozici business development director mediální skupiny A 11 nastupuje Libor Rys.

Libory Rys, zdroj: A 11

Libory Rys, zdroj: A 11

Na nově vytvořenou pozici business development director mediální skupiny A 11 nastupuje Libor Rys, který bude zodpovědný za rozvoj stávajícího portfolia a vznik nové eventové agentury. Libor Rys přichází ze společnosti Premium media group, kde několik let působil jako head of sales. Předtím vedl obchodní oddělení A 11 a zkušenosti získal i na různých obchodních pozicích v mediálních domech RF Hobby nebo Mladá fronta.

„Těším se, že navážu na mé dřívější působení v A 11 a pomůžu s rozvojem stávajícího portfolia i s novými projekty. Velký potenciál vidím v možnosti nabídnout realizaci klientských titulů nebo produkci specializovaných eventů,“ uvedl Libor Rys, jehož prvním úkolem v nové roli bude příprava prémiových golf tour pod hlavičkou nově vznikající agentury. 

Libor Rys se bude podílet i na realizaci oborových ocenění a žebříčků, které doplní stávající eventy Advokátní kanceláře roku a TOP Ženy magazínu CEO.

Společnost A 11 prochází v posledních letech rozšiřováním svých mediálních aktivit a v současné době nabízí desítky mutací bezplatných lokálních mutací novin Náš region, celoplošnou televizi s regionální tematikou a desítky odborných, prémiových a lifestylových titulů.

A 11 mění Regionální televizi na Náš Region TV, chce další kanály

středa 12. října 2022

-mav-