Na setkání zástupců vedení složek IZS se řešila jejich spolupráce v kraji. Byla podepsána nová smlouva a oceněn ředitel ZZS
Foto: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj/Tisá - Ve čtvrtek 13. října se v Účelovém zařízení Ostrov Tisá uskutečnilo pracovní setkání zástupců vedení složek Integrovaného záchranného systému. Cílem setkání bylo vyhodnocení vzájemné spolupráce Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje a Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

V rámci této akce byla krajskými řediteli podepsána smlouva o vzájemné spolupráci mezi Krajským ředitelstvím policie Ústeckého kraje a Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje, jejímž předmětem je spolupráce při převozu nebezpečných pacientů a spolupráce v oblasti přednemocniční péče na vyžádání záchranné služby.

Završením tohoto pracovního setkání bylo udělení Čestné medaile Policejního prezidenta Policie ČR řediteli ZZS ÚK MUDr. Iljovi Deylovi, které převzal z rukou ředitele Krajského ředitelství Policie ČR ÚK plk. Mgr. Jaromíra Kníže. Medaile byla panu doktorovi udělena jako uznání za celoživotní nasazení a spolupráci s policií při nadstandardním plnění úkolů v rámci Integrovaného záchranného systému.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru