POZVÁNKA: V Podbořanech se bude konat cestovatelská beseda. Je věnovaná cestovatelským velikánům Hanzelkovi a Zikmundovi
Taj mahal. Ilustrační foto: CC0
Louny

Podbořany - Ve čtvrtek 20. října se od 19 hodin koná v Kulturním domě Podbořany cestovatelská přednáška Lukáše Sochy Po stopách Hanzelky a Zikmunda, který představí Projekt ZIKMUND 100.

 

Projekt ZIKMUND 100 vznikl jako nápad, jak vyjádřit úctu cestovatelským vzorům několika generací, podívat se do světa, přivést kus světa domů a ukázat ho i těm, kteří takové možnosti nemají.

Video ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=nSSO0-fi84M&t=2s

Putování po stopách legend Hanzelky a Zikmunda napříč Asií, ukazuje, jak se změnil svět, přináší retrospektivní svědectví v podobě fotografií a daruje tuto skutečnost ke stým narozeninám Ing. Miroslava Zikmunda a k úctě jeho kamaráda Ing. Jiřího Hanzelky.

lsocha

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru