Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Barvy Palerma s Canem Yamanem přicházejí na Prima LOVE. Už 14. listopadu!

Nový seriál v hlavní roli s tureckým hercem Canem Yamanem, kterého si české divačky zamilovaly, uvede v Česku exkluzivně kanál Prima LOVE. Novinka z italské produkce vstoupí na naše obrazovky pod názvem Barvy Palerma už 14. listopadu a připravena je hned ve dvojité dávce – každý všední den večer od 20.00 totiž poběží dvě epizody za sebou. Prima LOVE seriál nabídne pouhých šest týdnů po jeho zahraniční premiéře a celý ho odvysílá během šesti večerů.

Pohledného tureckého herce, který je původně vystudovaným právníkem a mluví plynně pěti jazyky, si české divačky zamilovaly hned při jeho prvním vstupu na tuzemské obrazovky v seriálu Příchuť lásky v roce 2018. Úspěchy slavil i s dalšími romantickými telenovelami Zasněná láska a Recept na lásku.

Ve zbrusu novém seriálu z italské produkce Barvy Palerma, který nyní exkluzivně uvede Prima LOVE, se však ukáže v netradiční roli – coby detektiv Francesco Demir totiž bude ve spíše kriminálně laděné sérii řešit zapeklité případy po boku krásné akční novinářky Violy.

„Víme, že české divačky si tureckého herce Cana Yamana velmi oblíbily, a jsme tedy rádi, že jim můžeme nabídnout Barvy Palerma v exkluzivní premiéře. Žánrově se jedná o trochu jiný seriál, než ve kterém byly zvyklé herce dosud vídat, nicméně i Barvy Palerma nabídnou vedle detektivních příběhů romantickou dějovou linku. Vyslechli jsme také přání divaček a i přes rozdílný jazyk původního znění (seriál se natáčel v italštině) se v češtině mohou divačky těšit na dabing, na který jsou zvyklé – Cana Yamana opět namlouvá Michal Holán,“ přibližuje premiéru seriálu Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

„Cana Yamana jsem daboval už v předchozích dvou telenovelách. Je velmi charismatický a milují ho ženy po celém světě. A mne osobně tím svým charisma také baví,“ říká k novému seriálu dabér Michal Holán.

„Viola je krásná, mladá žena s nadhledem a trochou sebeironie,“ přibližuje svou postavu dabérka Týna Průchová a dodává: „Baví mě rozmanitost celého seriálu – je to trochu romantika a trochu kriminálka. Má i nadhled a humor, a to je podle mého důležité.“

Barvy Palerma sledujte na Prima LOVE od 14. listopadu, vždy dvě epizody za sebou
od 20.00

Synopse seriálu:
Viola Vitale (Francesca Chillemi) je okouzlující a velice přitažlivá mladá žena, která odjakživa pracovala v oboru módní žurnalistiky. Její život se od základů změní, když se přestěhuje z romantické francouzské Paříže zpátky do rodného, ale hříšného italského Palerma. Vybavena pouze bezbřehým optimismem a důvěrou hledá otce, jehož nikdy nepoznala. Změna životního stylu zahrnuje také úplně novou práci. Viola začne psát o místních kriminálních případech – a že jich rozhodně není v hříšném městečku málo! Přitom se seznamuje s charismatickým a pohledným policejním inspektorem. Francesco Demir (Can Yaman) je skvělý detektiv, ale na rozdíl od Violy nikomu nevěří. Nechává se strhnout svými instinkty a temperamentem… A čas od času obchází pravidla. Reportérka a policista začnou spolupracovat na vyšetřování různých vražd. Zpočátku to jde ztěžka, protože každý je pravým opakem toho druhého. Ale čím více se sbližují, tím lépe se jim spolu daří, a možná dokonce zjistí, že protiklady se přitahují. Viola má navíc zajímavou tajnou zbraň. Díky synestezii u ní dochází ke sdružení několika smyslů – Viola si spojuje emoce s barvami. Když se na někoho podívá, rozpozná, jakou vyzařuje barvu, a zjistí jeho nejniternější pocity, ať už je to radost, žal nebo strach… A zatímco odhaluje tajemství jiných, své vlastní si pečlivě střeží: skutečný důvod jejího návratu do Palerma je totiž úplně jiný, než tvrdí.

Foto: archiv seriálu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *