Sledujte nás na sociálních sítích

Články

Apple se chystá začít zobrazovat více reklam v obchodě App Store

Napsal

dne

Společnost Apple již brzy začne zobrazovat více reklam v obchodě App Store. Tato změna se dotkne téměř všech oblastí, včetně umístění reklam na kartě Dnes. Na tomto kroku pracuje již několik měsíců, přičemž nedávno kontaktoval vývojáře s upozorněním, že nové reklamní spoty budou spuštěny 25. října.

Reklamy se objeví v příslušných regionálních App Storech ve všech zemích, kde působí, s výjimkou Číny. Reklamy se budou nápadně objevovat na hlavní kartě Dnes, přičemž podle informací, které sdílel portál MacRumors dokonce také v segmentu „Mohlo by se vám také líbit“ pod seznamy jednotlivých aplikací.

Nové reklamní bloky se již dříve objevily v testovacím sestavení a podle Applu je to skvělá příležitost, jak poskytnout vývojářům všech velikostí podporu k růstu v jejich podnikání. Návštěvníci tak uvidí vybrané reklamy hned na začátku obchodu s aplikacemi.

Nejnovější reklamní spoty společnosti Apple budou významným rozšířením reklamního byznysu obecně, jako součást celkového úsilí o růst jeho reklamního byznysu. V srpnu bylo řečeno, že tým pracující na reklamách chce růst ze 4 miliard dolarů ročních příjmů na dvouciferné číslo. Předpokládalo se, že cíle by bylo možné splnit rozšířením tam, kde se reklama zobrazuje, do jiných aplikací první strany, jako jsou Knihy a Podcasty. Interně bylo údajně prozkoumáno také rozšíření reklam ve vyhledávání na Apple Maps. Jak bude fungovat algoritmus zobrazování nebylo sděleno – s největší pravděpodobností se budou ukazovat nejvíce oblíbené tituly.

Pokračovat ve čtení
Placená propagace Kruh
Začít komentovat

Návody | Tipy

Zajímavé odkazy

iMore.cz – Eshop s příslušenstvím a náhradními díly pro Apple iPhone, iPad i Watch za výhodné ceny a s opravdu rychlým dodání, do 24h

MacBookarna.cz – Bazar s použitými Apple MacBooky PRO/AIR/WHITE se zárukou

Poslední recenze

Oblíbené články