TOPlist

O2 spouští eSIM pro vybrané modely Apple Watch. Prvních 6 měsíců máte zadarmo

apple watch esim o2

Další tuzemský operátor zavádí službu eSIM pro chytré hodinky Apple Watch. K T-Mobilu se nyní přidává O2. Od úterý 25. října tak budete moci připojit do sítě modrého operátora také své hodinky Apple Watch ve verzi Cellular. Služba O2 Chytré hodinky je zpoplatněna 99 Kč měsíčně a můžete ji využít pro jakékoliv Apple Watch Cellular, ne pouze pro nejnovější generaci. O2 dokonce nabízí službu na zkoušku na prvních 6 měsíců zdarma.

„Aby si zákazníci mohli novou službu pořádně vyzkoušet, rozhodli jsme se ji poskytnout na šest měsíců zcela zdarma. Sami tak objeví kouzlo eSIM se všemi benefity, které chytré hodinky nabízí“, popisuje Roman Bacík, ředitel pro produkty a inovace v O2. Zároveň operátor pro své klienty zlevnil nejnovější modely hodinek Apple Watch Ultra, SE a Series 8.



iPhone 14 Pro recenze



Nepřehlédněte

Recenze iPhone 14 Pro: design už trochu nudí, výbava je opět špičková

Apple Watch s technologií eSIM se v síti operátora hlásí pod stejným telefonním číslem, které zákazník běžně používá ve svém telefonu. Službu O2 Chytré hodinky si zákazníci mohou jednoduše aktivovat v několika krocích přímo v telefonu v aplikaci Watch. Hodinky pak fungují s kompletním přístupem k datovým službám i bez Bluetooth spojení s iPhonem. Zdali se operátor chystá zpřístupnit propojenou eSIM i pro hodinky dalších značek, jako třeba Huawei, není známo.

Jako první u nás otevřel téma eSIM v chytrých hodinkách Apple Watch operátor T-Mobile. Ten spustil službu Apple Watch Connection v červnu loňského roku, taktéž za cenu 99 Kč měsíčně. Na úvod však magentový operátor nabízel kratší zkušební dobu 3 měsíce. Třetí do party – Vodafone – zatím nic podobného v nabídce nemá.

Autor článku Jakub Fišer
Jakub Fišer
Novinář, fanoušek moderních technologií, letních měsíců a asijského jídla. Mám rád filmy od Lynche, obrazy od Pollocka, french house a fotbalový klub Arsenal. Ve volném čase hraju na PlayStationu a chodím běhat.

Kapitoly článku