Která celebrita má největší nebo naopak nejmenší prsa a zadek? Tohle vás překvapí!

Přidat na Seznam.cz

Hollywood je plný umělé krásy. Existují ale lidé, kteří jsou obdarováni přírodou. Podívejte se na celebrity s největším poprsím i zadnicí!

Kat Dennings

Tato herečka se proslavila především v roli Max Black v seriálu 2 Socky, rovněž hrála ve filmu Thor, přičemž měla krátký vztah s představitelem Lokiho, Tomem Hiddlestonem. Ňadra představitelky Max mají podle deníku Celebrity Inside velikost 34DD, což je na slečnu o vzrůstu 161 cm úctyhodné. To, že jsou její prsa pravá, potvrdil i Plastic Surgery Magic.

Kiera Knightley

Kiera Knightley je jednou z nejlépe placených hereček celého Hollywoodu. Fanoušci ji mohou znát například z filmů Láska nebeská, Piráti z Karibiku, Star Wars, nebo Pýcha a předsudek. Je také držitelkou mnoha ocenění. Deník The Sun ji označil jako jednu z celebrit s nejmenším poprsím, konkrétně se má jednat o velikost 34A.

Jennifer Lopez

Známá herečka i zpěvačka je podle deníku TMZ jednou z celebrit, které mají to největší pozadí. Deník BLESK navíc píše, že Jennifer si je vědoma hodnoty svého pozadí, a tak si jej pojistila na 27 milionů korun. To, že Lopez nepodstoupila žádnou plastiku, potvrzuje i People.

Taylor Swift

Jako jednu z celebrit, které mají nejmenší, resp. nejvíce plochý zadek, označíl deník The Infong Taylor Swift. Americká zpěvačka je držitelkou celé řady hudebních ocenění, jako American Music Award, nebo Favorite Country Female Artist.

zdroj: The Sun, Celebrity Inside, Plastic Surgery Magic, TMZ, BLESK, People, The Infong