- Reklama -

Enola Holmesová 2: Millie Bobby Brownová slibuje detektivní příběh

Za pár dní se sourozenci Holmesovi vrátí na Netflix.

- Reklama -

Podle Millie Bobby Brownové se Enola Holmesová 2 odkloní od „sebepoznávání“ a zaměří se na přímočarou vyšetřovací práci. V prvním díle totiž energická dospívající sestra Sherlocka Holmese předvedla své vlastní schopnosti pro řešení zločinů. A v akčním mysteriózním filmu Enola Holmesová, který byl uveden v roce 2020, se natolik osvědčila, že se ukázalo, že Sherlock Holmes není jediným schopným detektivem v Holmesově rodině. Millie Bobby Brownová si roli mladé dívky, která miluje bojová umění a nyní si založila vlastní soukromou detektivní firmu, zahrála i v pokračování filmu Enola Holmesová 2 od Netflixu.

Z Enoly se v pokračování stane skutečná detektivka

Brownová se vrací jako hlavní hrdinka filmu Enola Holmesová 2, zatímco Henry Cavill se znovu objeví jako Sherlock. Dvojice nesourodých sourozenců bude společně pátrat po zmizelé dívce. Pro Enolu půjde o první případ od událostí prvního filmu. „Oproti prvnímu filmu jsme opravdu zvýšili nároky. První film byl o sebepoznávání, osobním růstu: mladá dívka ztratí matku, vydá se ji hledat, má velmi misogynní bratry, z nichž jeden, Sherlock, je nedořešený,“ řekla Millie Bobby Brown webu digitalspy.com.

„Enola je na cestě sebepoznávání s chlapcem Tewkesburym, který jí na této cestě pomáhá. Tento přístup k prvnímu filmu se mi líbil. Opravdu to všem umožnilo nahlédnout do Enola očima vrstevníků. Ale tento film není o Enole. Je o detektivu Enole Holmesové,“ dodala herečka.

Enola Holmesová se stala idolem mnoha dívek

Ta v nedávném rozhovoru pro GamesRadar.com uvedla, že ji popularita Enoly Holmesové šokovala. „Opravdu jsem si nemyslela, že to bude tak úspěšné, jak to bylo. Samozřejmě to se mnou tak rezonovalo – proto jsem do toho šla. Taky jsem si říkala, že je v tom tolik potenciálu. Ale neuvědomoval jsem si, jak velký ten potenciál je. Lidé jako Blake Livelyová mi psali: „Moje dcera chce být Enolou Holmesovou.“ A mně začalo mi docházet, jak moc to rezonuje s ostatními,“ dodala Brownová.

- Reklama -

Enola Holmesová 2 má na Netflixu premiéru 4. listopadu.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -